13 Sep. 2016 00:33

„Cristina de la miezul nopții”. Psihoterapeutul Cristina Trepcea a discutat deschis cu cititorii Libertatea

Distribuie

Prima emisiune „Cristina de la miezul nopții” a fost un succes. Oameni cu diverse probleme au intrat în direct cu Cristina Trepcea și și-au deschis sufletul în fața acesteia. Psihoterapeutul le-a oferit sfaturi și a discutat fără judecăți și fără prejudecăți despre problemele care le macină viața.

O mamă a sunat pentru a-i cere psihoterapeutului sfaturi pentru relația și comunicarea cu copilul, emotiv, timorat, rușinos și lipsit de încredere.

Dorina din Câmpulung Moldovenesc a sunat pentru a povesti o problemă foarte gravă. A rămas însărcinată și a născut trei copii, care i-au fost schimbați la naștere. Pornind de la cazul ei cutremurător, Dorina i-a mărturisit psihoterapeutului că vrea să demaște o rețea de proxeneți din localitatea ei.

Nicolae din Dâmbovița a suferit un accident în anul 2013, care l-a lăsat cu dureri foarte mari de cap, din cauza cărora nu mai poate dormi. Lipsa posibilităților materiale nu i-au permis să-și facă toate investigațiile amănunțite. Vinovatul pentru accidentul său nu a fost pedepsit, însă dorința lui Nicolae nu este ca vinovatul să fie pedepsit de lege, ci ca acesta să-i plătească spitalizarea și medicamentele.

Elena a sunat pentru a-și deschide sufletul în legătură cu problemele din familia ei: soțul i-a plecat de acasă, iar fiul ei o bate. Vrea să plece de acasă, însă nu a reușit să-și găsescă o locuință stabilă, iar autoritățile nu o ajută. „În afară de câinele de companie, nu mai am pe nimeni pe lume'

Cristina de la miezul nopții' este o emisiune maraton de 2 ore, în fiecare seară de luni până joi, în care experiențele de viață nu vor avea parte de judecăți și prejudecăți, ci de soluții pentru regăsirea stării de bine.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
VIDEO/ Situație fără precedent în cariera lui Liviu Teodorescu
Loading...
Comentarii