Ceaiul de cozi de cireşe, bun pentru rinichi

08 ianuarie 2009 17:06

Consumaţi minimum 2-3 litri de lichide pe zi pentru a vă feri de colica renală şi de infecţiile urinare.
Aveţi dureri în zona lombară sau urinaţi prea des în ultimul timp? Este posibil să suferiţi de litiază sau să aveţi o colică renală. Dacă vreţi să scăpaţi de aceste dureri, trebuie să consumaţi zilnic multe lichide şi puteţi apela şi la ajutorul produselor naturiste.
Litiaza se caracterizează prin prezenţa pietricelelor (calculi) atât în ca

Consumaţi minimum 2-3 litri de lichide pe zi pentru a vă feri de colica renală şi de infecţiile urinare.3871-117305-simidonnaturiste.jpg

Aveţi dureri în zona lombară sau urinaţi prea des în ultimul timp? Este posibil să suferiţi de litiază sau să aveţi o colică renală. Dacă vreţi să scăpaţi de aceste dureri, trebuie să consumaţi zilnic multe lichide şi puteţi apela şi la ajutorul produselor naturiste.

3871-117303-ceai.jpgLitiaza se caracterizează prin prezenţa pietricelelor (calculi) atât în canalele renale, cât şi în vezica urinară. Durerile apar atunci când pietrele sunt mari şi nu pot fi eliminate. Litiaza renală e mai frecventă la bărbaţii tineri, dar şi la cei de vârstă mijlocie. Printre cauzele bolii se numără consumul scăzut de lichide sau cel excesiv de proteine de origine animală. Durerile pregnante în zona lombară pe o singură parte, o senzaţie extrem de puternică de a urina, stările de agitaţie sunt câteva dintre simptome. Pentru a scăpa de dureri e indicat să consumaţi multe lichide (minimum 2-3 litri pe zi). Un remediu care vă poate fi de folos în cazul durerilor puternice e aplicarea unor sticle cu apă fierbinte pe zona rinichilor. Ceaiurile vă pot fi de ajutor. Cele mai bune sunt cele de cozi de cireşe, de mătase de porumb, de pir, dar şi sucurile de legume şi de fructe.

Iată şi câteva produse naturiste care vă pot fi de folos:

Capsule “Diuretic” – Fares – ajută la eliminarea toxinelor. Administrare: o capsulă de 3 ori/zi. Preţ: 9,5 lei.
Urinal Akut – vă ajută să vă păstraţi sănătatea aparatului urinar. Administrare: două tablete/zi. Preţ: 27 de lei.
Gokhru Herba Ayurvedica – poate fi util în afecţiuni renale. Administrare: o capsulă de 3 ori/zi. Preţ: 28 de lei.
Renolit Laboratoarele Medica – ajută în cazul infecţiilor urinare dese. Administrare: o capsulă de 3 ori/zi. Preţ: 13 lei.
Calcurosin Tablete Biocom – vă scapă de senzaţia de usturime din timpul urinării, precum şi de durerile provocate de pietrele de la rinichi, pe care le poate diviza. Administrare: o tabletă de 3 ori/zi. Preţ: 12,8 lei. Produsele prezentate pot fi găsite în magazinele de produse naturiste din Splaiul Independenţei nr. 2 K şi din str. Lipscani nr. 104.

3871-117304-oanaturcucosmetica.jpgAlte remedii naturiste

NĂMOL EXTRAFORTE – TERMO – pentru împachetări locale. Se aplică un strat de nămol, se înfăşoară cu o peliculă transparentă şi se lasă 45 de minute.

BALSAM DE ROZMARIN – cremă pentru masajul local, pe bază de rozmarin şi camfor natural.

CREMĂ BOGATĂ SPECIFICĂ GHEARA DIAVOLULUI & ARNICĂ – cremă pentru masajul local, pe bază de arnică, vitamina E, ulei de măsline. Se aplică de mai multe ori pe zi şi se masează.

BIOAMPRENTĂ CU ALGE – mască de alge. Se întinde pe zonele dureroase cu o lopăţică tip ceară, se lasă un timp apoi se înlătură. Mod de preparare: la o doză de alge (50 grame) se adaugă două doze de apă rece (100 ml) şi se amestecă.

HIDROGEL DE RELAXARE – gel de baie şi hidromasaj pentru calmarea durerilor. Conţine: portocală amară, muşeţel şi nalbă. Nu staţi mai mult de 20 minute în baie.

Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro