16 Apr. 2018 20:23

Simona Halep s-a enervat în fața jurnaliștilor: ”Sunt povești inventate”

Distribuie

Simona Halep s-a enervat în fața jurnaliștilor: ”Sunt povești inventate”. 

Simona Halep a plecat azi spre Cluj pentru meciul România – Elveția, din Fed Cup. Sportiva care e lidera ierarhiei WTA a răbufnit în fața jurnaliștilor.

„Sper să fie bună revenirea mea, să-mi câştig meciurile şi să câştigăm partida. E un meci cu emoţii, dar o să fie frumos. Suntem o ţară cu jucătoare foarte puternice, cu echipă foarte bună.

Toate jucăm la nivel înalt şi sper să câştigăm partida. Da, putem câștiga, însă nu e uşor şi de fiecare dată spunem că nu se ştie niciodată în tenis, aşa că vom vedea. Dar obiectivul nostru e să mergem spre finală', a declarat Halep, a anunțat gsp.ro.

Simona Halep s-a enervat în fața jurnaliștilor: „Presa inventează'

Simona a părut însă extrem de iritată în momentul în care a fost întrebată dacă i-a chemat la meci pe actorii și prietenii ei, Horațiu Mălăele și George Mihăiță, cei care sunt în Cluj în aceste zile, pentru a juca piesa „Fierarii”.

„Presa din România inventează foarte multe poveşti. Și despre viața mea personală, şi despre acest lucru.

Domnii au spectacol, eu n-am invitat special pe nimeni, dar sunt bineveniţi la orice meci de-al meu, aşa după cum bine ştiu', a adăugat Halep, moment în care a plecat din fața reporterilor care o intervievau.


CITEȘTE ȘI: 

LIVEBLOG Alegerile pentru șefia FRF 2018. Ultimele luări de poziție. Miercuri, 18 aprilie, ziua Z! Toate detaliile

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop, luni, 23 iulie 2018. Berbecii au o stare de spirit excelentă
Loading...
Comentarii