Mergi direct la conținut »
A murit Iuri Vlasko, dublu campion european de juniori la lupte libere. Sportivul din Rusia a fost înjunghiat
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi > A murit Iuri Vlasko, dublu campion european de juniori la lupte libere. Sportivul din Rusia a fost înjunghiat

A murit Iuri Vlasko, dublu campion european de juniori la lupte libere. Sportivul din Rusia a fost înjunghiat

A murit Iuri Vlasko, dublu campion european de juniori la lupte libere. Sportivul din Rusia, 20 de ani, fost înjunghiat după o luptă de stradă.

Campionul european a fost găsit mort, cu răni produse prin înjunghiere, în dimineața zilei de sâmbătă, în afara orașului Ulan-Ude, Rusia.


ȘOC! Daniela Gyorfi, pozată în timp ce făcea sex oral


De loc din Osa, Vlasko concurase săptămâna trecută la un turneul internațional, la vategoria -96 kg, unde câștigase aurul. El era un posibil candidat la prezenta în lotul Rusiei pentru Olimpiada din 2020

După victorie, Vlasko și-a invitat prietenii săi să vizeteze faimosul lac Baikal.

După cum a confirmat poliția locală, Vlasko și prietenii săi au vizitat malul lacului, în apropiere de Goriacinsk, unde s-au implicat într-un conflict cu un grup de localnici din Ulan-Ude, toți fiind recunoscuți anterior ca fiind condamnați pentru furt.

Ca urmare a luptei cu grupul, Vlasko a fost înjunghiat mortal în gât și piept.

Numele celor trei atacatori sunt cunoscute și ancheta este în curs de desfășurare, a anunțat RIA Novosti, citând poliția locală.

Președintele Federației de Lupte, Mihail Mamiașvili, și-a exprimat condoleanțele pentru familia lui Vlasko, care a fost îngropat luni în satul natal.

 

A post shared by Юрий (@vlasko_ura) on

Citiți și Bogdan Stelea, internat de urgență. Fostul portar al Generației de aur a făcut criză de spasmofile la mare

Close
Închide
  Close