MENIU CAUTĂ
31 Mai. 2018 13:04

ACS West Deva, în optimile Euro Winners Cup 2018 la fotbal pe plajă

Distribuie

ACS West Deva, în optimile Euro Winners Cup 2018 la fotbal pe plajă. Pentru prima oară în istoria competiției, o formație din România reușește să-și treaca numele printre cele mai bune 16 echipe din Europa, informează frf.ro.

Campioana României a fost repartizată la tragerea la sorți în grupa D, alături de BSC Vybor (Ucraina), Amigos da Paz (Portugalia) și Oslo BSC (Norvegia). După ce în primul meci s-au impus la loviturile de pedeapsă în fața formației din țara gazdă, în cea de-a doua partidă ACS West Deva a cedat în fața ucrainenilor de la Vybor. Calificarea în faza superioară a competiției a venit în ultimul joc, atunci când echipa din Deva s-a impus cu 6-3 în partida cu norvegienii de la Oslo BSC.

Astăzi, campionii României vor întâlni în faza optimilor de finală pe italienii de la Happy Car Sambenedettese BS.

Rezultate:

Amigos da Paz  – ACS West Deva 6-7 (d.p.)
BSC Vybor – ACS West Deva 3-1
ACS West Deva – Olso BSC 6-3

Clasament Grupa D

1. BSC Vybor  9p
2. ACS West Deva 5p
3. Amigos de Paz 3p
4. Olso BSC 0p

LOTUL ACS WEST DEVA PREZENT ÎN PORTUGALIA

Portari: Adrian Horvat, Andraș Kelemen, Andrei Neag;

Jucători: Iulian Răvoiu, Emil Virtan, Petru Voica, Alin Bugală, Ionuț Movileanu, Vasile Ruxandari, Oliver Romrig, Mimi Stoica, Ionuț Florea, Emanoil Moldoveanu, Bogdan Ciocănel, Janos, Vajda, Andrei Negara, Viktor Fekete, Marian Măciucă.

Euro Winners Cup 2018 se desfășoară la Nazare, în Portugalia.

Citiți și Imaginile Campionatului Mondial de fotbal Rusia 2018. Cum și-au imaginat turneul final elevii de la clasa a XI-a! Cristino și Messi sau fotbalul sufocat | FOTO&VIDEO

Comentarii