ACTUALIZARE 30 octombrie, ora 8.30. Presa din Italia anunță ca iminent mariajul dintre antrenorul de la Juventus Torino, liderul din Serie A, și frumoasa Ambra. Echipa torineză trage tare că va câștiga al optulea titlu la rând, dar la finalul sezonului va fi oricum rost de petrecere. 

Massimiliano Allegri se va căsători cu Ambra Angiolini, după încheierea stagiunii. În absența unor informații oficiale, presa din Peninsulă a descoperit că Allegri nu va organiza turneul de copii de la Livorno, care devenise un obicei pentru tehnician.

Ambra Angiolini, 41 de ani, și Max Allegri, 51 de ani

Și Valentina Allegri, 23 de ani, fiica cea mare a antrenorului dintr-o relație anterioară, ar fi cunoscut-o pe Ambra, la o reuniune de familie.

Valentina s-a folosit de ocazie și și-a prezentat, la rându-i, alesul inimii, tenorul Piero Barone 23 ani. Momentul a avut loc într-un restaurant cu meniu vegetarian din centrul orașului Milano.

Nu se cunosc încă locația și data exactă. Se știe doar dorința cuplului de a forma o familie. Va fi o ceremonie intimă, cu puțini invitați. 

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Antrenorul de la Juventus Torino, joacă pe atac, scrie presa italiană. Bat clopotele de nuntă la campioana din Serie A. Massimiliano Allegri și Ambra Angiolini nu se mai ascund de ochii lumii.


Cei doi sunt o pereche din vara anului 2017

Tehnicianul născut la Livorno i-a cerut Andrei să-i devină soție. Max i-a cunoscut deja pe părinții fetei. Ambra este nu doar start TV, ci și actriță cu faimă și vedetă de cinema.

Allegri a mai fost însurat. Valentina, fata lui cea mare, a pus la cale momentul în care tatăl său a cerut de soție pe Ambra. Cei doi sunt o pereche din vara anului 2017.

Urmărește-ne pe Google News