27 Noi. 2015 20:46

Finala Cupei Davis: Belgia – Marea Britanie 1-1. Fără surprize, după prima zi

Distribuie

CUPA DAVIS – FINALA

BELGIA – MAREA BRITANIE 1-1

DAVID GOFFIN – KYLE EDMUND 3-6, 1-6, 6-2, 6-1, 6-0 

RUBEN BEMELMANS – ANDY MURRAY 3-6, 2-6, 5-7 

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Andy Murray a egalat situația la general, în finala Cupei Davis. Scoțianul nu i-a dat prea multe șanse lui Ruben Bemelmans, deși nu a jucat strălucitor, pe zgura din Gent.

Sâmbătă, de la ora 16.00, în direct la Dolce Sport 2 și LIVESCORE pe SportNews, are loc meciul de dublu. în care frații Bryan.

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

David Goffin, prima rachetă a Belgiei, a avut nevoie de maximum de seturi și de două ore și 47 de minute de joc, pentru a trece de britanicul Kyle Edmund, în jocul de deschidere al finalei Cupei Davis, de la Gent. Belgianul s-a încălzit mai greu, intrând în joc abia din setul 3. Goffin a întors scorul de la 0-2 la seturi!

Omul de bază al britanicilor rămâne Andy Murray, cel de la care supușii Reginei așteaptă să obțină ambele puncte la simplu și să aducă și punctul la dublu, alături de fratele său, Jamie.

În celălalt meci de vineri, prima zi a confruntării, Ruben Bemelmans are datoria măcar să-l obosească pe Andy, dacă de câștigat în fața lui va fi foarte greu.

Bemelmans are două mici atuuri în fața lui Murray: suprafața de joc, zgura, care nu este pe placul scoțianului, și faptul că acesta a acumulat oboseală de pe urma participării, săptămâna trecută, la Turneul Campionilor. Murray n-a trecut de faza grupelor, la întrecerea londoneză.

Loading...
Comentarii