27 Mai. 2012 16:01

INCREDIBIL! Bute ar fi putut câştiga exact atunci când nu mai ştia pe ce lume e! VEZI MOMENTUL PE CARE ARBITRUL L-A RATAT! VIDEO

Distribuie

Site-ul boxingscene.com scrie că în runda a 5-a, când Bute a fost la un pas să cadă la podea, fiind susţinut doar de corzile ringului, oamenii lui Froch au intrat în ring să sărbătorească victoria, deşi românul nu căzuse.

„Bute era atât de groggy încât staff-ul lui Froch a crezut că meciul a fost oprit definitiv de arbitru. Echipa lui a început să celebreze în ring, în timp ce Bute era numărat în picioare.  Din punct de vedere tehnic, Froch trebuia să fie descalificat, dacă arbitrul ar fi realizat ce se întâmpla cât timp stătea cu spatele spre colţul lui Froch. Totuşi, staff-ul lui Bute a salvat seara de orice controversă intrând în ring după numărrătoare şi cerând ca meciul să fie oprit”, notează sursa citată.

Vezi aici momentul în care stafful lui Froch a intrat să sărbătorească

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop marți, 23 octombrie 2018. Scorpionii sunt în centrul atenției
Loading...
Comentarii