MENIU CAUTĂ
05 Iun. 2012 16:09

Jurnaliştii americani: antrenorul Stéphan Larouche i-a pus viaţa în pericol lui Bute în meciul cu Carl Froch

Distribuie

“Antrenorului Stéphan Larouche ar trebui să-i fie ruşine” se intitulează articolul referitor la meciul Carl Froch - Lucian Bute, în care canadianul este desfiinţat pe baza propriilor declaraţii şi a datelor statistice oferite de site-ul CompuBox. “La sfârşitul reprizei a patra, Lucian credea că a fost făcut K.O. Practic, nu mai era printre noi”, a declarat Larouche, stârnind reacţia vehementă a jurnaliştilor americani.
“E o glumă? Boxerul tău nici măcar nu mai realizează că meciul nu s-a terminat, dar tu îl trimiţi înapoi în ring? Dacă Larouche ar fi avut o minimă grijă pentru sănătatea elevului său, ar fi oprit lupta mai devreme. Reprizele a treia şi a patra au fost tortură pură pentru Bute”, a scris Bleacher Report.

Canadianul este făcut praf

Larouche este desfiinţat şi pentru următoarea afirmaţie, în care admite că Bute ar fi putut avea şi mai mult de suferit: Arbitrul a avut nevoie de mult timp pentru a opri lupta. Cred că au fost prea multe lovituri. Asta poate avea consecinţe neplăcute asupra unui boxer'. Nu cumva e treaba antrenorului să arunce prosopul, când boxerul lui este ucis în ring? Chiar dacă arbitrul a fost prea încet, Larouche putea opri meciul în orice moment', e replica jurnaliştilor americani.

Doroftei l-a ignorat

Întrebându-se dacă nu cumva Larouche e un antrenor umflat', jurnaliştii americani s-au referit la relaţia canadianului cu Leonard Doroftei (42 de ani), un alt român care i-a fost elev: Leonard a avut o relaţie tensionată cu Larouche şi deseori i-a ignorat indicaţiile în timpul meciurilor'.
20,4 e media pumnilor încasaţi de Bute în fiecare din cele cinci reprize; Froch a primit de trei ori mai puţini (6,6) – sursa: compubox.com
fotografii: Gazeta Sporturilor

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Uranissima. Previziuni Săgetător pentru săptămâna 18-24 februarie 2019
Comentarii