19 Apr. 2017 19:11

VIDEO | Meci de tenis întrerupt din cauza unei partide gălăgioase de sex: Nu poate fi atât de bun

Distribuie

Meciul de tenis dintre americanii Frances Tiafoe și Mitchell Krueger de la Florida a fost unul memorabil, dar nu din cauza jocului celor doi ci pentru că a fost întrerupt de mai multe ori din cauza gălăgiei făcute de un cuplu care făcea sex în apropiere, scrie news.com.au.

La mijlocul setului secund, când Tiafoe se pregătea să servească a fost obligat să se oprească pentur că nu se putea concentra din cauza sunetelor produse de o femeie care făcea sex. În timp ce Tiafoe nu se putea opri din chicotit la auzul zgomotelor, adversarul său a arunct cu o minge în direcția din care se auzea femeia.

Partida se sex a continuat și după un schimb de mingi Tiafoe nu s-a mai putut abține și le-a strigat celor doi amorezi: ”Nu poate fi atât de bine”.

Inițial comentatorul meciului a crezut că este vorba de cineva care se uita la un film pentru adulți pe telefon și avea volumul dat tare, dar când sunetele nu se opreau și-a dt seama că era vorba de un cuplu aflat într-un apartament situat în apropierea terenului. ”Nu,m nu este un telefon, este un apartament de peste lac”, a explicat comentatorul Mike Cation.

În ceole din urmă, Frances Tiafoe a reușit să facă abstracție de sunetele scoase de femeia în extaz și a încheiat meciul în două seturi 6-3, 6-2.

 

Comentarii
← Inchide