MENIU CAUTĂ
13 Feb. 2019 10:00 , de Ciprian Iana

Mihai Leu împlinește 51 de ani: „Am deschis o sticlă de șampanie la 12.00 noaptea!”

Distribuie

Mihai Leu împlinește, astăzi, 51 de ani. Fostul mare pugilist român a fost extrem de grăbit, deschizând șampania încă de la 12.00 noaptea!

Aflat la ora bilanțului, Mihai Leu se declară un om împlinit. „Doamne ajută, sunt fericit! Am o soție cu care mă înțeleg extraordinar, un copil foarte bun și un câine drăguț”, ne-a spus, râzând, primul campion mondial al României la box profesionist.

Acesta a adăugat: „Din familia noastră face parte și un husky siberian de un an și jumătate. E o nebunie de cățel, ne umple tot timpul”. Pentru a „nu mai pierde timpul”, anul acesta Mihai Leu a decis să-și sărbătorească ziua de naștere în creierii nopții. Mai precis de la ora 12.00 noaptea, când a deschis „în familie” o sticlă de șampanie!

„Anul acesta începem devreme. Am deschis o sticlă de șampanie la 12.00 noaptea, să îmi meargă bine toată ziua! Dacă anul trecut soția mi-a făcut o surpriză și mi-a organizat o petrecere pe cinste, de data asta o să-mi serbez ziua într-un cadru restrâns, alături de familie”, a declarat, pentru Libertatea, fostul pugilist de performanță.

„Voi da de băut”

Totuși, Mihai Leu nu va sta „baricadat” toată ziua în casă, ci va ieși la o plimbare prin Hunedoara. Iar dacă va găsi pe drum cunoștințe, le va da de băut. „De ziua mea mă plimb prin oraș. Evident, voi da de băut la cei pe care-i voi întâlni. Am o grămadă de prieteni în Hunedoara”, a conchis Leu. Campion mondial WBO la semimijlocie în 1997, fostul pugilist s-a retras din ring neînvins, din cauza unei accidentări.


Ministerul Sănătății confirmă investigația Libertatea despre falsul medic ginecolog: „Diploma de licență și actul de rezidențiat sunt false!”

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 19 februarie 2019
Comentarii