MENIU CAUTĂ
02 Apr. 2015 00:57

Răducioiu comentează situația de la FRF: ”Am înnebunit cu toții!”

Distribuie

Florin Răducioiu, fost antrenor la naţionala sub 17 ani, a comentat, la Digi Sport, situația conflictuală născut în jurul lui Ianis Hagi, care a fost umilit de către oficialul FRF Zoltan Kovac:

„La echipa pe care am antrenat-o pentru doi ani de zile, s-a vorbit într-o manieră foarte simplă, coerentă şi sinceră. E foarte important să fim sinceri cu aceşti tineri, care sunt cruzi şi au multe de învăţat. Sunt foarte atenţi la felul în care comunicăm cu ei. Am lucrat cu Zoltan Kovacs.

Cât am fost eu acolo, domnul Zoltan Kovacs a vorbit în engleză, dar de foarte puţine ori. I-am permis să vorbească cu puştii înainte de turneu şi a făcut-o scurt, fără probleme. Am citit şi eu ultimele ştiri. În problema cu Ianis Hagi, nu ştiu ce s-a întâmplat, cred că e vorba despre o neînţelegere totală. Ar fi trebuit ca el să înveţe limba română, să comunice în limba din ţara care îl plăteşte.

Am făcut tot ce a fost posibil ca echipa sa se califice. De la Burleanu, de la Ţicleanu, de la stafful tehnic, la toată lumea. Acum dezaprob total ce se întâmplă din partea lui Ţicleanu şi a celor responsabili. Să nu credeţi că Răducioiu dă cu parul şi doar critică, dar nu pot să stau mut în faţa ipocriziei.

Hagi e un prieten extraordinar. Îi cere explicaţii lui Iordănescu, care nu cred că îi va răspunde. Dacă Burleanu a spus că dezaprobă reacţia lui Hagi, înseamnă că îl scuteşte pe Iordănescu de un răspuns. S-a schimbat lumea, s-a schimbat şi Iordănescu, ca să nu mai spun ce s-a întâmplat şi cu Gică Popescu…

Pe mine mă miră că Hagi a făcut o scrisoare la adresa domnului Iordănescu, iar el nu a răspuns. A răspuns, în schimb, preşedintele Burleanu. Iordănescu împreună cu Hagi au scris istoria fotbalului românesc la nivel mondial. Domnilor, am înnebunit cu toţii!”.

 

Loading...
Comentarii