MENIU CAUTĂ

Budescu și-a reziliat contractul cu chinezii. Becali îl așteaptă la Steaua, Șumi trage să rămână. Astra vrea doi atacanți

Distribuie

Constantin Budescu a devenit jucător liber de contract. Fotbalistul de 27 de ani și-a reziliat contractul cu chinezii de la Dallian Yifang.

Constantin Budescu poate negocia acum cu orice echipă fără să mai depindă de chinezi. „Nu știu ce o să fac în continuare, deocamdată mi-am reziliat contractul”, a spus Budescu pentru sport.ro

Mijlocașul are oferte de la Astra Giurgiu, FC Steaua București și Steaua Rosie Belgrad. 

Gigi Becali îl dorește insistent pe Budescu la Steaua. Finanțatorul vicecampioanei a ridicat oferta după ce a auzit că Steaua Roşie îi dă jucătorului 20.000 de euro pe lună şi 200.000 de euro la semnătură.

Becali speră să-l convingă pe Budescu să joace sub comanda lui Reghecampf cu 20.000 de euro pe lună, 100.000 de euro la semnătură şi un contract pe 3 ani şi jumătate.

Budescu și-a reziliat contractul cu chinezii, Astra așteaptă doi atacanți

Într-o intervenție la DigiSport, Marius Șumudică a dezvăluit: ”În locul lui Alibec, președintele Dani Coman mi-a spus că avem două soluții. Un atacant de la o echipă din Turcia, dintre primele trei, și un atacant brazilian din Serie A. Eu nu prea cred în transferurile, dar poate ne ajută Dumnezeu”.

Șumi, despre oferta lui Budescu de la Steaua Roșie

”Sunt foarte aproape să-l conving pe Budescu. De data asta mă implic eu foarte mult pentru că Budescu e un jucător care pe mine m-a ajutat să devin unul dintre cei mai buni antrenori ca și rezultate și am o datorie morală față de el. Eu nu mă implic în a aduce jucatori, dar în ceea ce-l privește, am nevoie de el și încerc să-l conving să rămână alături de mine și cred că sunt foarte aproape.

A fost un ajutor reciproc. Când am ajuns la echipă nu avea o cotă așa de bună. S-a vândut pe o sumă bună conturile s-au rotunjit, e un jucător respectat. Pe final de an Budescu a ajuns într-o formă sportivă foarte bună. Ne-a ajutat enorm să revenim în lupta pentru play-off. Mă simt dator față de el, Teixeira, Lovin. Mă simt nevoit ca și eu să-i ajut cum și ei m-au ajutat.

El are o ofertă de la Steaua Roşie. Eu am propunerea pe mail, o propunere mult peste ce poate oferi o echipă din România. Încercam să ne ridicăm și noi la un nivel acceptabil în ceea ce privește remunerația. Când Dani Coman a spus că e o ofertă greu de refuzat, rivalizează și cu cea a Stelei. Astra îi face o ofertă dacă nu peste, cred ca identică cu a Stelei. Președintele Stelei Rosii e la Madrid, au vândut un jucător la Deportivo și vor foarte mult să-l semneze pe Budescu. Eu cred că îl deturnez și îl aduc către Astra. Și asta a fost una din condițiile pe care le-a pus. Dacă ramâi și tu, rămân și eu. Dacă își doreau să mă dea afară, faceau lucrul acesta”, a explicat Şumudică, la Digi Sport Special.

Citește mai multe despre Budescu, astra giurgiu și Steaua pe Libertatea.

Comentarii