Campionii mondiali la fotbal, felicitați de Zinedine Zidane. Franța a primit emoticoane și două stele de la fostul antrenor de la Real Madrid

epa06775302 (FILE) - Real Madrid's head coach Zinedine Zidane smiles during a press conference at Valdebebas Sport Complex in Madrid, Spain, 11 May 2018 (reissued 31 May 2018). Zinedine Zidane announced on 31 May 2018 that he has stepped down as Real Madrid head coach after leading the Spanish Primera Division soccer club to three UEFA Champions League titles in a row. EPA-EFE/EMILIO NARANJO

Campionii mondiali la fotbal, felicitați de Zinedine Zidane. Franța a primit emoticoane și două stele de la fostul antrenor de la Real Madrid

Fostul mare fotbalist Zinedine Zidane a felicitat naţionala Franţei pentru a doua sa victorie în Cupa Mondială, relatează cotidianul L’Equipe.

Fostul mijlocaş francez, care a marcat două goluri în finala CM 1998, câştigată cu 3-0 împotriva Braziliei, i-a felicitat luni pe urmaşii săi. Zidane a aplaudat luni echipa Franţei, pe contul său de Instagram, cu ajutorul unor simple emoticoane, adăugând două stele, simbol al celor două Cupe Mondiale câştigate de Franţa.

Zinedine Zidane ar vrea să devină selecționer

Coechipier în 1998 cu actualul selecţioner, Didier Deschamps, Zidane îl cunoaşte bine pe Raphael Varane, pe care l-a antrenat timp de doi ani şi jumătate la Real Madrid, notează Agerpres.

Zidane nu a ascuns niciodată că vrea să devină cândva selecţioner, însă a afirmat luna trecută că nu a renunţat la Real Madrid pentru a prelua naţionala. „Lucrul cel mai important este să susţii echipa Franţei”, a spus el atunci, în condiţiile în care Deschamps are contract până în 2020.


INVESTIGAȚIE EXCLUSIVĂ/ Libertatea a chestionat oficial Poliția și Parchetul. Ce răspund procurorii victimei din lift şi tuturor femeilor traumatizate: «Fapta masturbatorului nu e infracțiune!»

Mai multe articole