Mergi direct la conținut »
Tenis Libertatea > Sport > Tenis > Jucătoarea daneză de tenis Caroline Wozniacki s-a dezbrăcat | FOTO&VIDEO

Jucătoarea daneză de tenis Caroline Wozniacki s-a dezbrăcat | FOTO&VIDEO

Fost lider mondial, jucătoarea daneză de tenis Caroline Wozniacki s-a dezbrăcat pentru ediția anuală a revistei americană ESPN Magazine.

Revista va apărera pe piață pe 8 iulie, chiar în timpul turnului de la Wimbledon.

După ce a ratat aproape tot sezonul precedent din cauza unei leziuni la gleznă, nordica de de 26 de ani a început să joace cel mai bun tenis al ei la US Open de anul trecut, ajungând la semifinale.

De altfel, Wozniacki a revenit în Top 10, urcând până pe 6 ani WTA. La Roland Garros s-a înclinat în sferturile de finală în fața Jelenei Ostapenko.

”Mi s-a spus întotdeauna că nu există nici o șansă ca o fată din Danemarca să devină un jucător de tenis de clasă mondială”, a declarat Wozniacki, în interviul oficial pentru ESPN. „N-am mai avut nici o femeie în top 30. De fiecare dată când le spuneam „Vreau să fiu numărul unu în lume!”, ai mei râdeau de mine. Dar visam să găsesc o cale și am găsit-o!”.

Poate vă interesează și VIDEO EXCLUSIV/ Dorian Popa și-a băgat iubita la cură de slăbire. ”Am pus biciul pe ea!”

Excluzând obositoarea ședință foto – ”A fost cel mai dificil lucru pe care l-am făcut vreodată fizic în viața mea”, Caroline a alergat în 2014 la maratonul New York City, terminand cursa de 26,2 mile în doar 3 ore si 26 de minute. 

Caroline Wozniacki is ready for Wimbledon … and the cover of ESPNs ninth annual Body Issue.

A post shared by espn (@espn) on

Citiți și Serena Williams, care este însărcinată cu primul copil, a pozat nud

Close
Închide
  Close