Cât câștigă Cristina Neagu. Handbalista are un salariu lunar de 22.000 de euro net la CSM București. Tatăl sportivei este taximetrist

Cristina Neagu dupa meciul de handbal feminin dintre CSM Bucuresti si SCM Craiova, contand pentru Liga Florilor si desfasurat in sala Rapid din Bucuresti, miercuri 18 octombrie 2017. © FOTO: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Cât câștigă Cristina Neagu. Handbalista are un salariu lunar de 22.000 de euro net la CSM București. Tatăl sportivei este taximetrist.

Dezvăluirea privind salariul celei mai bune jucătoare de handbal din lume în 2010, 2015 și 2016 a fost făcută de către tolo.ro, blogul jurnalistului Cătălin Tolontan. Suma vehiculată inițial, în momentul aducerii Cristinei, era de 300.000 de euro. Cifra nu a fost confirmată sau infirmată niciodată de către Primăria Capitalei. CSM București este un clbu bugetar care aparține municipalității Bucureștiului.

”Nicio victorie nu este mai dulce decât atunci când lupţi pentru ţara ta şi, în cazul Cristinei Neagu, pentru oraşul tău: Bucureşti!”, spunea Gabriela Firea în comunicatul oficial, în care a ținut să facă publică lovitura de imagine.

Citiți și Cele mai mari salarii din sportul românesc

În Muntenegru, la ŽRK Budućnost, echipa de unde a venit Cristina Neagu, socotită de trei ori cea mai bună jucătoare a lumii, ea câștiga aproximativ 12.000 de euro pe lună, tot atât cât primea la Oltchim. Cu echipa din Podgorica luase Liga Campionilor, în 2015.

Gazeta Sporturilor a intrat în posesia ”fluturașului” de salariu al Cristinei Neagu, furnizat de surse din Primăria Capitalei. 15 milioane de euro este bugetul CSM București, propus pentru 2018

Cele 22.000 de euro net pe lună fac din Cristina Neagu cel mai bine plătit bugetar din România. Președintele României câștigă 3.000 de euro pe lună.

Cristina Neagu provine dintr-o familie cu venituri modeste. Tatăl său este taximetrist și nu a renunțat la meserie nici după ce fata lui a devenit celebră și bogată.

Cu 300.000 de euro pe an, doar fotbalistul Ibrahima Balde, de la CFR Cluj, câștigă mai mult decât Cristina Neagu, susține sursa citată. Constantin Budescu, vedete FCSB, încasează 240.000 de euro.

Citește și:

Cele mai frumoase sportive din România. Venirea Cristinei Neagu la CSM București a tulburat ierarhia | FOTO

Mai multe articole