Joi, 04 decembrie 2014, 17:54

„Nu văd Steaua fără culorile roşu şi albastru! «Steaua e o comoară, arată bine», asta i-am spus lui Gigi Becali în 2002. Conducătorii trebuie să se pună la masă şi să ajungă la un acord, pentru că e vorba despre un club care a făcut enorm pentru România”, a declarat Hagi azi.

„Nu e bine pentru noi. Toate aceste complicaţii nu fac bine fotbalului românesc. Eu cred că se vor pune la masă şi, aşa cum a zis Duckadam, se vor pune de acord”, a mai spus Hagi despre problemele echipei sale de suflet care se răsfrâng asupra întregului fotbal românesc.

Hagi a fost şi antrenor în Ghencea, în toamna anului 2007, dar a plecat după nici trei luni după un scandal teribil cu Gigi Becali. În trecut, el s-a mai implicat în războaiele dintre finul său şi generalii de la MApN. Atunci, Hagi era de partea militarilor, iar Becali îl numea „zdreanţă”. Acum, Becali, care se află închis la Poarta Albă, „lucrează” la Academia lui Hagi. De fapt, el se prezintă acolo, dar nu face nimic. În schimb, pentru această „activitate” i se şterg zile din pedeapsa iniţială.