Suma incredibilă pe care o încasează fotbalistul cu cel mai mic salariu din Liga 1. E jucător de națională și a jucat la o mare echipă din Europa

Congolezul Cedric Mongongu a jucat la AS Monaco, dar are cel mai mic salariu din Liga 1! Suma incredibilă pe care o primește la Iași

Congolezul Cedric Mongongu a jucat la AS Monaco, dar are cel mai mic salariu din Liga 1! Suma pe care o primește la Iași este una incredibilă.

În fotbalul românesc nu se huzurește, dar congolezul Cedric Mongongu a făcut un gest incredibil: le-a cerut șefilor de la Poli Iași să-i plătească doar o sumă modică – 100 de euro pe lună. Africanul care are 201 de meciuri jucate în Ligue 1 nu e pus la punct cu pregătirea fizică și, până nu va fi apt sută la sută, nu vrea bani, a notat sport.ro.

El s-a înțeles cu moldovenii pentru un contract de 4.000 de euro pe lună, dar nu-i vrea decât atunci când va putea juca.

Are 40 de meciuri la naționala RD Congo

Cedric Mongongu are 40 de meciuri și 2 goluri pentru naționala RD Congo. În Franța, el a jucat la AS Monaco (2007-2011), unde a strâns 79 de meciuri. A urmat o perioadă de patru ani, 2011 – 2015, la Evian, unde a strâns 89 de prezențe și 7 goluri.

În sezonul 2015-2016, a jucat doar un meci la Eskișehirspor, iar în sezonul 2016 – 2017 a evoluat 3 meciuri la Montpellier. Măcinat de accidentări, el n-a mai jucat nicăieri. A venit la Iași ca să-și relanseze cariera.


INVESTIGAȚIE EXCLUSIVĂ/ Începe școala la Zoo! Conducerea Grădinii Zoologice din Băneasa le-a cumpărat tigrilor caiete de trei ori mai scumpe decât prețul pieței!

Mai multe articole