Cosmin Contra și „Regele” Gică Hagi au avut un schimb de replici cu puțin timp în urmă pe tema Ianis Hagi, care a fost „sărit” de la convocări. Acum, „Guriță” și-a „asigurat” un nou război cu Gică Hagi.

„Ianis, în momentul de față, nu poate să facă pasul la echipa mare. Poate să ajute la tineret în momentul de față”, a spus Contra. Hagi senior nu va fi, probabil, foarte fericit să afle că fiul său încă nu e considerat o opțiune serioasă.

Contra, din nou în război cu Hagi. În primăvară, Hagi a „măturat” cu selecționerul

„Chiar dacă este băiatul meu, Ianis e căpitanul Viitorului, echipa de pe locul 3, echipa cu cel mai frumos fotbal, cel mai bun în pregătire, cei mai buni marcatori și pasatori decisivi în 2018, el şi Mitriţă, din Liga 1.

E cel mai bun jucător sub 21 de ani care există în România. O spune statistica! Şi nu este convocat, iar Contra zice că vrea să întinerească echipa

Cosmine, bagă un semn de întrebare mare. Mare! Nu se poate aşa ceva. Cine comandă lucrurile? Toate indiciile mele duc spre acest lucru, că se fac convocările prin spate. Sunt prea mulţi de la Viitorul? Poate se supăra cineva, Cosmine, care ţi-e drag ţie. Şi poate face convocările. Este 100% cineva în spate care-ţi spune ce să faci.

Credeam că în România este totul sportiv, dar probabil sunt prin spatele birourilor sau în spatele uşilor închise. Eu m-am mutat la Constanţa şi ora exactă se dă la Bucureşti”, a spus atunci Hagi.

Contra l-a anunțat azi și pe mult-râvnitul Dan Nistor că nu face parte din planurile sale la națională.

„Am alți jucători care au dat randament pe poziția lui. Este un 4-2-3-1. Eu nu îl văd pe Nistor în locul cui să joace acum. Nistor este într-o formă bună, dar la fel de bine și Stanciu este într-o formă foarte bună.

Îl avem suspendat pe Răzvan Marin la primul joc. Poate să joace și Stanciu acolo. Stanciu și Budescu au dat randament foarte bun”, a spus „Guriță”.


CITEȘTE ȘI:
Dacă ești părinte te va interesa asta: Libertatea a aflat de ce 10 opțiuni pe lista de licee sunt prea puține și copilul tău poate rămâne nerepartizat! Peste 20 de opțiuni sunt mult mai sigure!