Cristi Chivu a cucerit primul trofeu ca antrenor. Echipa lui a umilit Barcelona

Cristi Chivu a cucerit primul trofeu ca antrenor. Echipa lui a umilit Barcelona

Cristi Chivu a cucerit primul trofeu ca antrenor. Echipa lui a umilit Barcelona. Cristi Chivu și-a început din această vară cariera de antrenor, dar a luat-o de jos, de la nivelul „picilor”.

Cristi Chivu este antrenorul formației Under 14 a celor de la Internazionale Milano. Puștii antrenați de fostul căpitan al naționalei României a participat la Torino, la „Memorialul Graziano Peletti”.

Cristi Chivu a cucerit primul trofeu ca antrenor. I-a dat patru Barcelonei

Echipa lui Cristi Chivu a câștigat grupa din care a făcut parte, după meciurile cu Venezia (2-0), cu Citadella (2-3) și Atalanta Bergamo (1-0). În semifinale, Inter a umilit-o pe Barcelona cu scorul de 4-0, iar în finală a învins-o pe Torino cu scorul de 1-0.

„Noua mea viață. Echipa mea. Primul trofeu”, a scris Cristi Chivu pe rețelele de socializare, unde a pozat mândru cu trofeul. El urmează să continue cursurile pentru Licența pro de antrenor.

Cristi Chivu (37 de ani) a jucat la Inter Milano în perioada 2007 – 2014. A strâns 168 de prezențe în tricoul „nerazzurilor”, cucerind trei titluri de campion al Italiei, două Cupe ale Italiei, două Supercupe, Liga Campionilor și Campionatul Mondial al Cluburilor.

Cristi Chivu, mândru de primul lui trofeu ca antrenor


Citește și:

ROMÂNI AI NIMĂNUI. Directorii cu 10.000 de lei pe lună și primarul cu 4.000 de lei lasă să moară de foame doi bătrâni cu handicap din satul Țipilești, Iași – VIDEO

ROMÂNI AI NIMĂNUI. Bătrână surdă, ignorată de asistentul social plătit cu 3.770 de lei! Tinca Matei trăiește cu 140 de lei pe lună și din mila vecinilor! Ar trebui să primească de 7 ori mai mult – VIDEO

Mai multe articole