05 Noi. 2015 14:56

Astra Giurgiu nu se teme de Dinamo: ”Vrem trofeul!”

Distribuie

Astra Giurgiu a picat cu Dinamo în sferturile de finală ale Cupei României, dar se gândește la trofeu. 

Dănuț Coman, președintele executiv al clubului Astra Giurgiu, a declarat, joi, că formația sa dorește să câștige în acest an Cupa României.

”Nu știu încă unde vom juca, pe stadionul din Șoseaua Ștefan cel Mare sau pe Arena Națională. Indiferent de teren, noi mergem cu gândul la victorie, mergem cu gândul să câștigăm trofeul Cupa României. Sper să avem puterea necesară pentru asta”, a precizat Dănuț Coman.

”Indiferent de echipa care se trăgea pentru noi, oricum era un meci greu. Sunt sigur că și cu Dinamo ne așteaptă un meci dificil. Dinamo are o echipă foarte bună, se va motiva mult la meciul cu noi, nu o să ne fie ușor”, a mai spus Coman.

”Avem forța necesară pentru a câștiga toate trofeele puse în joc în acest an”, a mai arătat Dănuț Coman pentru jurnaliștii de la Casa Fotbalului.

În continuare, fostul portar a precizat: ”La meciul Viitorul — Astra, din campionatul intern, sper să fie stadion plin, iar echipa mai bună să câștige. Dar eu cred că Șumudică va pregăti bine formația noastră, iar vineri vom obține o victorie”.

”La noi au mai venit jucători. Am reușit să aducem entuziasmul și plăcerea de a juca fotbal care îl caracterizează pe Daniel Niculae. El este capabil să ne ajute mult atât în teren, cât și în afara lui, pentru a atinge toate obiectivele din actualul sezon competițional”, a mai arătat Dănuț Coman.

Conform tragerii la sorți de joi, Astra Giurgiu va juca în sferturile de finală Cupei Românei la fotbal, în deplasare, cu formația Dinamo București. Partidele din sferturile Cupei României se vor disputa într-o singură manșă, în zilele de 15, 16 și 17 decembrie.

Celelalte meciuri din sferturi: Viitorul – Steaua, CSMS Iași – CFR Cluj, ACS Poli Timișoara – ASA Tîrgu-Mureș.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop, miercuri, 26 septembrie 2018. Gemenii trebuie să-și repare greșelile
Loading...
Comentarii