02 Ian. 2008 19:54

‘Doar sanse matematice’

Distribuie

Actionarul dinamovistilor Vasile Turcu spune ca varianta castigarii campionatului in acest an este una foarte mica, obiectivele principale ale echipei fiind adjudecarea Cupei Romaniei si prezenta intr-o cupa europeana.


Aflat in vacanta la Campulung, actionarul dinamovistilor Vasile Turcu a precizat ieri, pentru Libertatea, ca pentru Dinamo sansele de castigare a titlului de campioana sunt foarte mici, doar matematice. In schimb, Turcu a declarat ca principalele tinte ale echipei in acest an au ramas castigarea Cupei Romaniei si ocuparea unui loc in campionat care sa le permita accesul intr-o cupa europeana.


Vasile Turcu: “Vrem Cupa Romaniei”

‘Sansele de castigare a titlului sunt doar matematice. Noi ne vom lupta insa cu aceeasi ardoare pana in ultima etapa a campionatului. Obiectivele noastre raman Cupa Romaniei si prezenta intr-o cupa europeana’, a spus transant actionarul dinamovist.

Vasile Turcu a incercat sa lamureasca si zvonul privind aducerea in Stefan cel Mare a lui Mircea Lucescu: ‘Pana in vara nu se pune problema vreunei schimbari la echipa. Din vara vom vedea ce va mai fi. Eu sunt convins ca daca Mircea Lucescu va renunta la Sahtior, in proportie de 90 la suta nu va antrena nici o alta echipa din Liga I. Noi putem sa-i facem propunerea de a veni in calitate de actionar la Dinamo sau de manager. In opinia mea, e cel mai mare antrenor roman din toate timpurile, iar mai devreme sau mai tarziu va reveni la prima lui dragoste, Dinamo Bucuresti’. Conform unor surse din cadrul gruparii alb-rosii, Mircea Lucescu urmeaza sa primeasca 20 la suta din actiunile clubului, in timp ce Razvan Lucescu va avea, in calitate de antrenor, un salariu de 500.000 de euro.


Inca mai spera sa-i aduca pe Mircea si Razvan la Dinamo


Tot Turcu este de parere ca Razvan Lucescu, in prezent antrenor in Liga a doua, la FC Brasov, ar putea face echipa cu tatal sau. ‘Cand Razvan a declarat ca nu va lucra niciodata cu tatal lui, eu cred ca a vrut sa spuna ca nu se gandeste ca amandoi sa fie antrenori la aceeasi echipa. Dar daca Razvan va fi antrenor, iar Mircea Lucescu actionar sau manager, lucrurile cred ca vor sta altfel’, a mai spus Turcu.


Turcu, afaceri cu Copos


Dincolo de declaratiile taioase facute anul trecut intre conducerea dinamovista si George Copos, Vasile Turcu il considera pe patronul rapidist drept unul dintre cei mai puternici investitori din fotbalul romanesc.


I-a renovat niste imobile rapidistului


‘Ca mai facem noi o gluma, doua, asta e una. Dar trebuie sa stiti ca George Copos este un om de afaceri serios, pe care-l respect foarte mult. Este unul dintre cei mai puternici investitori nu numai din fotbal, ci si din turism. Au fost momente cand am facut afaceri impreuna. Firma mea s-a ocupat de refacerea unor imobile care-i apartin dansului’, a dezvaluit actionarul dinamovist, care in acest final de saptamana are toate sansele sa se intalneasca la Poiana Brasov chiar cu patronul rapidist. ‘Voi merge impreuna cu familia, pentru cateva zile, la Poiana Brasov, pentru a ne relaxa inainte de inceperea unui nou an de munca’, a mai declarat Turcu.


 

Loading...
Comentarii