MENIU CAUTĂ
17 Noi. 2012 18:29

Duelul titanilor Gică Hagi şi Dorinel Munteanu

Distribuie

“Regele”, patronul Viitorului, este fotbalistul cu cele mai multe goluri sub tricolor, 35, şi cu 125 de selecţii pentru România. La acest capitol, Hagi este devansat doar de actualul tehnician al lui Dinamo, Dorinel Munteanu, care are 134 de jocuri pentru echipa naţională. Împreună, cei doi au 10 participări la turneele finale de CM sau CE (6-Hagi, 4-Munteanu). “Există un entuziasm la Dinamo după schimbarea antrenorului. Îi doresc mult succes lui Dorinel Munteanu în noua sa postură, aceea de antrenor al echipei Dinamo”, a declarat Gheorghe Hagi.

Munti, debut pe banca roş-albilor

La rândul său, Dorinel Munteanu, care a fost numit în această săptămână pe banca tehnică a ”câinilor”, a declarat: ”Le-am transmis jucătorilor că am încredere în fiecare dintre ei şi sunt convins că, pas cu pas, vom urca în clasament. Îmi doresc foarte mult un titlu cu Dinamo, însă nu vreau să promit nimic, sper să reuşesc acest lucru”.

«Regele» versus «Neamţul»

Gică Hagi a evoluat de-a lungul carierei la Sportul, Steaua, Real, Barcelona sau Galatasaray. De şapte ori cel mai bun fotbalist din România, ”Regele” a îmbrăcat de 125 de ori tricoul echipei naţionale, marcând 35 de goluri. La rândul său, Dorinel Munteanu a evoluat în carieră la Inter Sibiu, Dinamo, Cercle Bruges, FC Koln, Wolfsburg, Steaua, CFR Cluj sau FC Vaslui. Fiind cel mai selecţionat jucător român din toate timpurile, ”Neamţul” a bifat 134 de jocuri sub tricolor, marcând 16 goluri

Citește mai multe despre Gheorghe Hagi pe Libertatea.

Comentarii