MENIU CAUTĂ

Edi Iordănescu, noul antrenor de la Astra Giurgiu. Tehnicianul a semnat un contract pe doi ani

Distribuie

Edi Iordănescu, noul antrenor de la Astra Giurgiu. Tehnicianul a semnat un contract pe doi ani.

Tehnicianul a semnat joi un contract valabil pentru următoarele două sezoane, staff-ul său fiind compus din Alexandru Radu, Ionuț Stelescu și Bogdan Pârvu, precizează sursa amintită.

Noua conducere tehnică a Astrei a condus și primul antrenament, la care au fost prezenți 19 jucători, care au efectuat vizita medicală în cursul dimineții.

Lotul prezent la prima ședință de pregătire a fost următorul: Ionuț Boșneag, Cristi Nedelcovici — portari, Alexandru Dandea, Viorel Nicoară, Silviu Balaure, Radu Crișan, Robert Boboc, Ciprian Biceanu, Romario Moise, Valentin Gheorghe, Mihai Butean, Mădălin Răileanu, Claudiu Belu, Erico Da Silva, Andrei Pițian, Filip Mrzljak, Alexandru Ioniță II, Marquinhos Vidal — jucători de câmp.

Alexandru Stan a efectuat vizita medicală, dar a fost învoit la primul antrenament, în timp ce Cristian Săpunaru și portarul Silviu Lung jr. se află în cantonamentul naționalei pentru partidele cu Polonia și Chile.

Edi Iordănescu, noul antrenor de la Astra Giurgiu. L-a înlocuit pe Marius Şumudică

Până la plecarea lotului în cantonamentul din Slovenia, la Zrece, programată pe 10 iunie, mai sunt așteptați o serie de jucători noi, cu care clubul se află în tratative.

Astra, care a jucat finala Cupei României și a terminat pe locul 6 în Liga I, cu Marius Șumudică la cârmă, va evolua în Europa League.

CITEŞTE ŞI: UPDATE Gigi Becali: ”Urmează Teixeira, Coman și Nedelcu”. Ce sume oferă! Budescu a semnat cu FCSB pe patru ani. Astra blochează momentan transferul

Citește mai multe despre Edi Iordanescu, astra giurgiu și Liga I pe Libertatea.

Comentarii