MENIU CAUTĂ
09 Sep. 2012 16:08

Este gimnasta porno victima traficanților de carne vie?

Distribuie

Jurnalistul Roland Ströbele a scris un articol în ziarul său, intitulat “Poliţia face presiuni asupra zonei Red Light District”, în care a notat că, în ultimele luni, s-au efectuat mai multe controale în acel loc şi că s-au luat măsuri radicale. Acesta a povestit şi pentru Libertatea cum stau lucrurile în micul orăşel rău famat din Germania. Potrivit lui Roland, bandele de mafioţi controlează prostituţia din această urbe unde îşi vinde trupul şi Leonida şi că e posibil ca fosta gimnastă să fie o victimă a clanurilor mafiote. “De-a lungul timpului au fost multe probleme în acestă orăşel. La un moment dat, poliţia era suprasolicitată şi nu avea personal să intervină în toate conflictele. Chiar un membru al Parlamentului a trimis o scrisoare către Ministrul de Interne, avertizând că volumul de muncă al funcţionarilor e disproporţionat în secţia de poliţie Neu-Ulm faţă de numărul de cazuri”, ne-a declarat Ströbele.

La bordelul ei se practică sado-maso

În plus, bordelul unde prestează Leonida e de mult în colimatorul autorităţilor, aici petrecându-se în ultimul timp numeroase evenimente soldate chiar şi cu decese. Chiar pe 11 august, a avut loc o altercaţie între un grup de est-europeni, probabil «impresarii» unor fete, şi forţele de ordine. S-au folosit bâte şi răngi de fier, două persoane au fost rănite. Un automobil a fost vandalizat. Poliţia a ajuns târziu, nu a putut reţine pe nimeni. De asemenea, în iunie, un bărbat de 36 de ani a fost găsit mort într-o cameră a casei de toleranţă. Se spânzurase în cadrul unui joc sexual sado-maso! Poliţia a deschis o anchetă, dar verdictul a fost acelaşi: accident auto-erotic. În fine, în martie, un client a semnalat faptul că i s-au furat în bordel o valiză şi un laptop', ne-a dezvăluit ziaristul. Potrivi acestuia, cele mai multe curve din oraş sunt din România şi din Bulgaria, iar bandele care fac legea' în localitate şi care sunt extrem de agresive provin din estul Europei, cel mai probabil şi din România.

Prestează în oraşul lui Einstein

În oraşul unde în prezent poliţiştii nu mai ştiu cum să facă faţă infracţionalităţii şi prostituţiei şi unde trăieşte Floarea Leonida, s-a născut, în anul 1879, celebrul fizician german Albert Einstein, autor al Teoriei Relativităţii şi un geniu în domeniul ştiinţei.

Sandra Izbaşa o vedea antrenoarea lotului!

Dubla campioană olimpică Sandra Izbaşa (22 de ani) a fost bună prietenă cu Floarea Leonida. Când a abandonat activitatea în 2007, Sandra i-a scris pe o fotografie care le înfăţişa împreună: Pentru viitoarea antrenoare de lot, cea care a fost alături de mine în 2007 şi a avut încredere în mine! Cu drag, Sandra Izbaşa'. Pe poză, Sandra a desenat şi o inimioară. Izbaşa a suferit o accidentare gravă la glezna stângă în acel an şi a fost la un pas să se retragă, dar Floarea a ajutat-o să-şi revină.

Clienţii nu sunt prea mulţumiţi de ea!

Potrivit unor foşti clienţi de-ai româncei, Floarea Leonida nu este grozavă la pat. Arată bine, are un trup de invidiat şi nişte sâni senzaţionali, dar în rest, nu prea prestează pentru banii pe care îi cere, scriu aceştia pe forumurile de specialitate' din Germania. Poate fi o explicaţie că face acest lucru fiind forţată… Iată ce zic clienţii:

  • Am plătit 80 de euro pentru 20 de minute de sex cu ea, dar nu m-am simţit foarte satisfăcut la final'
  • Nu aş mai vrea să o plătesc încă o dată'
  • Eu am plătit o jumătate de oră, dar după 15 minute aş fi vrut să fug'
  • A făcut tot ce am cerut, aşa cum ne-am înţeles la început. Nu ştiu de ce alţii o critică, eu zic că merită să o plăteşti!'

În Germania, 400.000 de persoane îşi vând trupurile

Potrivit site-ului www.romaningermania.ro, pe piaţa legală a sexului din Germania, unde activează şi românca Floarea Leonida, lucrează 400.000 de persoane care se prostituează, femei şi bărbaţi, cu cărţi de muncă, asigurări sociale şi medicale plătite la zi, sindicat şi cu verificări riguroase ale stării de sănătate . Veniturile bordelurilor germane sunt estimate la 14.000.000.000 de euro anual, dintre care 2.300.000 de euro reprezintă taxele încasate de stat. Presa germană a semnalat de nenumărate ori faptul că, pe lângă bordeluri legale, mafioţii mai au active alte 2-3 stabilimente ilegale, care le rotunjesc foarte mult veniturile.

Sute de femei ajung să practice prostituţia

Anual, din România se exportă' în ţările din Europa sute de femei care ajung sclavele sexuale ale reţelelor din Occident. Fetele, racolate din zonele sărace, de prin cluburi sau chiar din lumea mondenă, sunt ademenite cu câştiguri care le iau minţile. În schimb, ele ajung să se culce cu zeci de clienţi pe zi, băgând astfel în buzunarul traficanţilor sute de mii de euro. Nu este exclus ca şi gimnasta Floarea Leonida să fi fost prinsă într-un astfel de scenariu din care n-a mai avut scăpare, mai ales că, aşa cum n-a declarat şi jurnalistul germnan, orăşelul unde lucrează' fosta gimnastă este blindat' de bande de mafioţi din estul Europei.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 20 februarie 2019
Comentarii