MENIU CAUTĂ
22 Aug. 2017 14:16

EXCLUSIV | Prima reacție a lui Gigi Becali după ce i s-a cerut revocarea eliberării condiționate

Distribuie

Prima reacție a lui Gigi Becali după ce i s-a cerut revocarea eliberării condiționate. Gigi Becali s-ar putea întoarce la închisoare. Cine cere anularea eliberării condiționate a latifundiarului din Pipera. ”Nu există așa ceva, băieții ăștia nu cunosc legea, sunt handicapați!”, a comentat latifundiarul.

Patronul echipei de fotbal FCSB a reacționat pentru Libertatea: ”Nu există în lege revocarea eliberării condiționate din cauza motivului pentru care s-a trezit un anagajat care se bagă prea mult în seamă în fața șefului să-l scrie acolo”.

Prima reacție a lui Gigi Becali după ce i s-a cerut revocarea eliberării condiționate: ”Niște handicați! Doar dacă fac ceva penal, intru la pușcărie”

Latifundiarul a continuat: ”E o prostie! A, dacă fac o infracțiune, da, pot intra la pușcărie! Atât! Dosar, judecător, procuror, tot, că le știu pe deasupra! Așa însă, și dacă aș fi făcut, Doamne-Ferește, ceva de natură penală, tot nu mai făceam pușcăria din urmă!”.

Prima reacție a lui Gigi Becali după ce i s-a cerut revocarea eliberării condiționate: ”Dacă s-a mai întâmpla ceva, aș intra după gratii ca recidivist”

Încarcerat în urma dosarelor de sechestrare de persoane, al schimbului de terenuri cu Armata și în cazul ”Valiza”, Gigi Becali a fost eliberat condiţionat din Penitenciarul Poarta Albă în aprilie 2015, după ce a executat o treime din pedeapsa de trei ani şi şase luni de închisoare. ”Termenul meu de încercare a trecut. Dacă s-ar mai întâmpla ceva, aș fi judecat ca recidivist și atât”, a spus Becali.

Prima reacție a lui Gigi Becali după ce i s-a cerut revocarea eliberării condiționate. ”N-are legătură cu ”încălecarea” lui Iohannis

Întrebat dacă gestul Federației Sindicatelor din Penitenciare are vreo legătură cu faptul că a declarat duminică, după ce a ieșit de la slujba de la biserica din Pipera, că îl va ”încăleca” pe președintele Klaus Iohannis, Gigi a afirmat: ”Nu cred, tată, că are vreo legătură! E doar exces de zel al cuiva de la federația aia!”.


Citește și: EXCLUSIV / Cum au ajuns românii să-și facă pașaport la mall. ”Internele” au primit cadou 1250 mp

Comentarii