MENIU CAUTĂ

Facebook va difuza meciurile din Liga Campionilor în America Latină

Distribuie

Reţeaua de socializare Facebook va difuza în exclusivitate, începând din acest sezon, meciurile din Liga Campionilor în America Latină, în baza unui acord cu Uniunea europeană de fotbal (UEFA), informează AFP, citată de Agerpres.

Facebook a achiziţionat drepturile de difuzare a 32 de meciuri în direct pe sezon din cea mai importantă competiţie inter-cluburi din fotbalul european, pentru perioada 2018-2021, în teritoriile de limbă spaniolă.

Parteneriatul a debutat miercuri seara, prin difuzarea Supercupei Europei, dintre Real Madrid, deţinătoarea trofeului Ligii Campionilor, şi Atletico Madrid, câştigătoarea ediţiei trecute a Europa League. Partida s-a disputat la Tallin, capitala Estoniei, şi s-a încheiat cu victoria lui Atletico (4-2 după prelungiri).

Valoarea contractului dintre Facebook şi UEFA nu a fost comunicată.

Marţi, Liga spaniolă de fotbal a anunţat că a semnat un acord pe trei ani cu Facebook privind transmiterea în direct a meciurilor din campionatul Spaniei în Asia de sud, începând din acest sezon. Conform ziarului sportiv spaniol Marca, valoarea acestui contract se ridică la 90 milioane euro.

Poate te interesează și Prima promisiune făcută de Lionel Messi în calitate de căpitan al Barcelonei

Citește mai multe despre Liga Campionilor pe Libertatea.

Comentarii