MENIU CAUTĂ

Festival K-1, la PRO TV

Distribuie

In aceasta seara, iubitorii sporturilor de contact se vor bucura de un adevarat festin, oferit de Pro TV. A 22-a gala a circuitului Local Kombat ”IA SI da-i bataie!” va fi transmisa in direct de la ora 23.00, fiind urmata, de la ora 01.00, de gala K-1 de la Seul.


Gala de la Iasi va aduce in ring cinci campioni europeni: Daniel Ghita, Florin Vintila, Mohamed Kodad, Ionut Atodiresei si Antonio Raya. SPP-istul Ghita va incerca sa se revanseze in fata publicului iesean, dupa ce a fost invins , tot aici, de francezul Tony Gregory, in luna martie. Misiunea sa nu va fi insa una usoara, pentru ca il va avea ca oponent pe portughezul Humberto Evora, castigatorul din acest an al galei K-1 de la Marsilia. ”Va fi unul dintre cele mai grele meciuri ale mele, Evora fiind un luptator foarte imprevizibil, foarte tehnic, cu forta si explozie buna”, a spus Ghita. ”Va fi o revansa pentru mine, pentru ca ma voi bate cu unul care l-a invins pe Tony Gregory”, a adaugat el.

Moldoveanul Ionut Atodiresei va lupta in aceasta seara cu un alt campion european, Antonio Raya. Invingatorul va deveni challenger pentru un meci cu celebrul ”Print” Samir Mohamed, campionul mondial WKN, neinvins de 114 lupte. ”Intii sa trecem de bataia cu Antonio Raya. Nu ma sperie o infruntare cu Samir Mohamed. Asta e meseria noastra”, a explicat ”Pitbulul” Atodiresei.


Meciurile galei de la Iasi


Sebastian Ciobanu (Rom) – Roman Hurtik (Fra)
Corina Carlescu (Rom) – Marina Zueva (Por)
Florin Vintila (Rom) – Mohamed Kodad (Mar)
Ionut Atodiresei (Rom) – Antonio Raya (Spa)
Daniel Ghita (Rom) – Humberto Evora (Por)

Comentarii