Florin Talpan l-a înregistrat pe Ducu Petre, cel care i-a rupt cămașa. ”M-a deranjat”

Talpan și-a pus toți șefii în cap: ”Nu s-a consultat cu nimeni și și-a depășit atribuțiile”

Florin Talpan l-a înregistrat pe Ducu Petre, cel care i-a rupt cămașa. ”M-a deranjat”. Scandalul de la CSA Steaua a escaladat, după ce juristul a depus plângere la Parchetul Militar pe motiv că a fost agresat.

Colonelul Florin Talpan, șeful compartimentului Juridic al Stelei, a acuzat că a fost agresat de un alt ofițer din cadrul clubului, în timpul unei ședințe. Iar acum a produs și proba: înregistrarea unei convorbiti telefonice cu agresorul, Ducu Petre.

La vremea respectivă, colonelul Ducu Petre, managerul secțiilor de sporturi individuale de la Steaua, cât și colonelul Cristian Petrea, comandantul clubului, au încercat să minimalizeze incidentul. Discuțiile Talpan – Petre au fost publicate de ProSport.

”Am primit cămașa de la cineva foarte drag sufletului meu”

Ducu Petre: Ajungi azi la club? Că voiam să te uiți un pic pe niște acte aditionale pentru contributii și voiam să-mi spui cât porți la cămașă, 38, cât? 40?
Florin Talpan: Așa sunt de supărat pe chestia asta!
Ducu Petre: Care chestie?

Florin Talpan: Cu cămașă, știi foarte bine!
Ducu Petre: Îmi spui ce cămașă vrei și-ți cumpar… Ce calitate e…

Florin Talpan: Da, Petre, dar tu mi-ai rupt cămașa și sunt și eu un pic așa…
Ducu Petre: Hai, mă, cinci minute să vorbim, că nu moare nimeni dacă vorbim, ce Dumnezeu?
Florin Talpan: Râde lumea de mine că mi-ai rupt cămașa si țineam foarte mult la ea.
Ducu Petre: Dacă tu țineai la ea, îmi spui modelul și-ți iau. Eu voiam să-ti fac o altă propunere…dacă treci cinci minute pe la mine să vorbim, îți rămân recunoscător.
Florin Talpan: Chiar râd oamenii din club de mine. Iar colonelul Petrea se comportă urât cu mine și nu mi se pare normal.
Ducu Petre: Dacă noi doi stăm de vorba, o să ajungem la un numitor comun. Nu mă intereseaza domnul Petrea sau alți colonei…
Florin Talpan: Eu am primit cămașa de la cineva foarte drag sufletului meu, nu am purtat-o decât o singură dată și m-am trezit cu ea ruptă. M-a deranjat.
Ducu Petre: Mă revanșez. Îmi spui despre ce e vorba și o rezolvăm.

Mai multe articole