Mergi direct la conținut »
"Omuleții verzi" - Borcea, Copos, Badea și Nețoiu. După ce au renunțat la fotbal, foștii patroni s-au recăsătorit cu femei mult mai tinere decât ei
Sport Libertatea > Sport > "Omuleții verzi" - Borcea, Copos, Badea și Nețoiu. După ce au renunțat la fotbal, foștii patroni s-au recăsătorit cu femei mult mai tinere decât ei

„Omuleții verzi” – Borcea, Copos, Badea și Nețoiu. După ce au renunțat la fotbal, foștii patroni s-au recăsătorit cu femei mult mai tinere decât ei

Fotbalul a trecut pe planul doi pentru mulți dintre patronii care, în urmă cu câțiva ani, erau în prim-planul sportului-rege autohton. Acum s-au făcut băieți de casă, alături de noile neveste și de copiii rezultați din aceste mariaje.

De Ciprian Iana,

George Copos, Nicolae Badea, Gigi Nețoiu sau Cristi Borcea au renunțat la sportul-rege, dar și la fostele soții, pentru a începe o viață nouă alături de actualele consoarte, mult mai tinere!

«Al dracului, Copos»

„Dacă ei se simt bine alături de neveste mai tinere, e treaba lor! Important e că au făcut copii și au grijă de ei!”, ne-a declarat Dumitru Dragomir.

Referindu-se la George Copos (65 de ani), „Corleone” spune că e un „omuleț verde” acum, după ce ex-patronul de la Rapid s-a recăsătorit cu Elena Stoica, 35 de ani, care i-a dăruit o fetiță, Daria Maria.

„Copos și-a revenit greu după ce a făcut închisoare (n.r. – a fost eliberat condiționat în 7 aprilie 2015, după ce a executat pedepsele din dosarele «Transferurile de jucători» și «Loteria I»). Acum e «verde», are şi o fetiţă, a doua (n.r. – prima, Alexandra, e din primul mariaj). S-a recăsătorit. E tare, omul dracului. Nu exista săptămână în care să nu mă fi certat cu el, acum mă pup cu el”, spune Mitică, fost șef la Ligă.

Alt „omuleț verde” e Nicolae Badea (70 de ani). Fostul președinte al Consiliului de Administrație de la Dinamo s-a despărțit de prima soție, Liliana, și trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de mult mai tânăra Oana (40 de ani_. Oana și Nicolae au trei copii, doi băieți și o fetiță! Badea mai are o fată, Ioana (37 de ani), din prima căsătorie.

Ludovic Orban anunță concedieri masive și interzicerea cumulului pensiei cu salariul
Recomandări

Ludovic Orban anunță concedieri masive și interzicerea cumulului pensiei cu salariul

Nețoiu și fostul manechin Ecaterina

Și Gigi Nețoiu (59 de ani), fost acționar la Dinamo și U Craiova, a întinerit, după ce a renunțat la legătura de 20 de ani cu Luchi Georgescu și s-a căsătorit, în 2016, cu fostul manechin Ecaterina Iancu (29 de ani). Cei doi au un băiețel, Petru David, de patru ani. „Comandantul”, eliberat pe 24 decembrie 2015 pentru bună purtare, după ce a ispășit jumătate din pedeapsa de trei ani și patru luni din „dosarul transferurilor”, mai are un băiat, Păstorel Alexandru (32 de ani).

Borcea, lider autoritar

Ultimul pe listă: Cristi Borcea (48 de ani, condamnat în 2014 la 6 ani şi 4 luni de închisoare în „dosarul transferurilor”). Fostul șef al „câinilor” a fost eliberat pe 2 iulie și a făcut de curând a treia nuntă, aleasa fiind Valentina Pelinel (37 de ani). Cuplul are un băiețel de 2 ani, Milan, și mai așteaptă barza o dată, cu gemeni. Borcea mai are trei copii cu prima soție, Mihaela, și încă doi cu a doua nevastă, Alina. Dintr-o altă relație, fostul bos de la Dinamo mai este tatăl unei fetițe.

Statele Unite, traversate cu mașina de la Est la Vest în 27 de ore. Drumul de la Nădlac la Constanța, o distanță de 5 ori mai mică, durează peste 10 ore!
Recomandări

Statele Unite, traversate cu mașina de la Est la Vest în 27 de ore. Drumul de la Nădlac la Constanța, o distanță de 5 ori mai mică, durează peste 10 ore!De-o viață cu doamna Vica

Spre deosebire de „omuleții verzi”, Dumitru Dragomir are o căsătorie „de-o viață” cu doamna Vica. Despre căsătoria cu Vica Dragomir, eveniment petrecut în urmă cu 52 de ani, fostul șef al LPF ne-a precizat: „Plec zilnic de acasă ca să nu mă cert cu nevasta! Sigur, mai ne certăm și noi uneori, dar nu stau supărat. Secretul căsniciei este să nu te culci niciodată supărat cu nevasta! Oricum, eu îmi divinizez soția. E o sfântă pe pământ”.

De ce oamenii care îngrijesc pacienți aflați pe moarte se deschid către viață
Recomandări

De ce oamenii care îngrijesc pacienți aflați pe moarte se deschid către viață

Ex-președintele LPF pleacă zilnic de acasă pentru că este „angajat: al băiatului său, Bogdan. „Lucrez zilnic, sunt pensionar. Sau, mai bine zis, sunt angajat pensionar la fiul meu. Se poartă frumos cu mine, că e băiat bine crescut”, ne-a mărturisit, râzând, Dumitru Dragomir.


Citește și:

În ce țară trebuie să te muți pentru a avea un salariu mediu de peste 200.000 de dolari pe an

FOTO| Cum arată trenul care călătorește cu 1.000 de kilometri pe oră. E considerat viitorul transportului de persoane

Close
Închide
  Close