Fostul fotbalist Daniel Pablo Osvaldo s-a apucat de cântat rock. Atacantul a declarat că urăște fotbalul

Pablo Daniel Osvaldo

Fostul fotbalist Daniel Pablo Osvaldo s-a apucat de cântat rock. Atacantul a declarat că urăște fotbalul.

Jocul cu mingea nu-l mai făcea fericit, astfel că a decis să-și urmeze o altă mare pasiune: muzica. Daniel Pablo Osvaldo (născut la Lanus, în Argentina, dar cu 4 goluri în 14 selecții pentru naționala Italiei) n-are cuvinte prea blânde față de fotbal.

Asta deși palmaresul său conține, din 2005 până în 2016, anul retragerii de la Boca Juniors, cluburile Huracán, Atalanta, Lecce, Fiorentina, Bologna, Espanyol Barcelona, AS Roma, Southampton, Juventus Torino, Internazionale Milano și FC Porto.

”Nu sunt făcut pentru a respecta regulile”

Osvaldo, 32 de ani, este acum solistul vocal al trupei Barro Biejo, din Barcelona. Și-a deschis sufletul pentru publicația ”The Sun”: ”Lumea nu mă înțelege. Crede că sunt nebun. Mi-am urmat pasiunea. Este o viață diferită, față de rutina militară care există în fotbal. Un fotbalist este bine retribuit, dar este pus mereu sub presiune de club. Nu trebuie să bei, nu poți fuma, trebuie să urmezi un regim alimentar precis”.

Disciplina a fost marea problemă în cariera lui Osvaldo. A fost dat afară de Boca, alungat de Southampton, dar dificultăți de adaptare a avut și la Roma, dar și la Inter: ”Nu sunt făcut pentru a respecta regulile, îmi place să fiu liber. Sunt mândru de cariera mea și am dat totul fotbalului. În fotbal se trăiește o viață care nu e reală.

Îți cer maximum, dar nu interesează pe nimeni dacă ești un băiat bun sau nu sau dacă ai sentimente. Iar eu sunt o persoană sensibilă. Eram obosit, așa că am decis să duc o viață de muzician. De când am lăsat fotbalul, nu mă simt deloc apăsat. Mă simt liber și relaxat. Sunt fericit”.

Mai multe articole