Arpad Paszkany, despre cea care i-a cucerit definitiv inima: „Anamaria este femeia puternică din viaţa mea”

09 februarie 2013 19:03

La 41 de ani, Arpad Paszkany poate spune cu mâna pe inimă că a găsit femeia care îi era sortită. De 4 ani, patronul lui CFR Cluj trăieşte o poveste de dragoste cu fosta dansatoare Anamaria Feher (24 de ani), pentru care a divorţat în 2011 de fosta soţie, Kinga (40 de ani), mama copiilor lui, Robert (13 ani) şi Timeea (8 ani).

Libertatea: Aţi slăbit vizibil în ultima vreme. Anamaria e motivul?
Arpad Paszkany: N-am slăbit din dragoste, ci de prea multă muncă şi mers la sală. Îmi place să mă menţin în formă, să am un tonus proaspăt. Mă duc la sală de 4-5 ori pe săptămână, în special seara, după ora 20.00.
Ce înseamnă Anamaria pentru dumneavoastră?
Este femeia pe care o iubesc. N-a contat în nici o clipă vârsta, ne-am cunoscut şi ne-am plăcut. Există compatibilitate între noi, chiar dacă Anamaria are doar 24 de ani. Este matură în gândire, este o femeie cu capul pe umeri. Este femeia puternică din viaţa mea. Eu am o minte tinerească, în sensul pozitiv, şi poate de asta ne înţelegem foarte bine. Nu mă interesează ce spune lumea, ne iubim, şi asta e cel mai important.
Spune că îi poartă noroc la meciuri
Vă veţi căsători?
Relaţia dintre doi oameni nu ţine de o hârtie, de drumul la primărie, nu cred că poate fi îmbunătăţită sau stricată de asta. Eu sunt adeptul relaţiei necondiţionate. Ca să răspund la întrebare: momentan, nu avem planuri în acest sens. Când o să fie timpul potrivit, vă anunţăm.
Ea se ocupă de vreo afacere?
Este ştiristă la Look TV, unde are şi funcţie de coordonare. Se ocupă de tot ce înseamnă apariţiile prezentatorilor.
Vă poartă noroc la meciuri?
Noi tot timpul mergem la meciuri, suferim împreună şi ne bucurăm împreună. Balanţa este pozitivă: am avut mai multe momente fericite decât clipe de tristeţe în fotbal alături de ea. În concluzie, pot să zic că-mi poartă noroc.

Interul lui Chivu nu-l sperie


Paszkany e optimist înaintea dublei din “16-imile” Europa League (14 şi 21 februarie) cu Inter Milano, echipa lui Cristi Chivu: “Ei sunt mult peste noi ca valoare, dar asta se poate suplini. Dacă ne concentrăm şi avem un pic de noroc, putem trece de Inter”.

Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro