Fosta soţie a şefului lui CFR Cluj, Arpad Paszkany, a trecut cu bine de divorţ

08 august 2011 14:11

Kinga şi Arpad Paszkany (ambii 40 de ani) au divorţat pe 18 mai, după 20 de ani de căsnicie. Acţiunea a fost intentată de Kinga, deoarece Arpad trăia de trei ani cu Ana-Maria Feher (21 de ani). La câteva luni de la divorţ, Kinga pare să-şi fi revenit şi colindă Europa pentru a se relaxa.

Arpad PaszkanyArpad Paszkany, patronul CFR-ului, şi-a părăsit soţia, pe Kinga, pentru o femeie mai tânără. Arpi şi Kinga s-au ferit de camerele de luat vederi. Imediat după ce au ieşit de la Judecătoria Cluj, Kinga a “dispărut” şi părea că nu poate trece peste divorţ.
Ultimele veşti despre aceasta ne arată însă că femeia şi-a revenit. Kinga îşi petrece timpul alături de cele mai bune prietene, plimbându-se prin Europa. De altfel, femeia şi-a şi postat recent pe contul de pe site- ul de socializare Facebook instantanee din vacanţă.

Au împreună doi copii

Arpad şi Kinga Paszkany au împreună doi copii. Robert (12 ani) şi Timeea (7 ani) au rămas în grija mamei şi locuiesc împreună în Germania, la München. Apropiaţi ai lui Arpad Paszkany ne-au povestit că Robert îşi vizitează des tatăl şi că se înţelege bine cu noua parteneră de viaţă a acestuia.

Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro