MENIU CAUTĂ
15 Mai. 2010 22:09

Michail Perez, nepotul lui Consuelo: «Îl iubesc pe Mutu până la moarte»

Distribuie

Adrian Mutu are un loc sigur în inima tânărului fotbalist dominican Michail Perez (19 ani), nepotul lui Consuelo, frumoasa lui soţie. Jucătorul de la FC Snagov spune că “Briliantul” îi e ca un frate mai mare.

Libertatea: Michail, îţi place fotbalul din România?
Michail Perez: Fotbalul de aici este foarte diferit de cel practicat în locurile prin care am fost eu, dar asta nu înseamnă că nu are şi lucruri bune.

Cum îţi petreci timpul liber?
Muncesc foarte mult, pentru că sunt încă tânăr şi vreau să ating cel mai înalt nivel ca sportiv. Dupăamiezile mi le petrec la sala de gimnastică.

Pentru cât timp intenţionezi să rămâi în România?
Sincer, habar nu am cât de mult voi rămâne aici. Sper însă să-mi îndeplinesc toate obiectivele pe care mi le-am propus pentru perioada de şedere în România.

E adevărat că în trecut, ai lucrat şi ca fotomodel?
Viaţa mea este fotbalul şi tot ce implică el, iar restul sunt speculaţii.
4403-253349-untitled7.jpg
4403-253350-28consuelo303.jpgCum l-ai caracteriza pe unchiul tău, Adrian Mutu?
Ca om, Adi este unul dintre cei mai haioşi, protectori şi inteligenţi bărbaţi pe care i-am cunoscut. Adi este precum fratele meu mai mare şi îl iubesc până la moarte.

Ai jucat fotbal cu Mutu?
Da, e un jucător incredibil.

Care este gradul tău de rudenie cu Consuelo?
Bunicile noastre au fost verişoare. Pentru mine, Consuelo e persoana din familia mea în care am cea mai mare încredere.

A jucat fotbal în Florida

De mic am iubit şi am jucat fotbal cu mare pasiune. Am ştiut pur şi simplu că toată viaţa mea va fi legată de acest sport', spune Michail. Tânărul a început fotbalul la Şcoala Jorge Rolando Bauger din Republica Dominicană, apoi a primit o bursă la o academie de sport din Florida. A urmat sosirea în Italia, la echipa Primavera' a Fiorentinei. Din 2009, Perez a ajuns la FC Snagov, la recomandarea lui Mutu.

Loading...
Comentarii