Mumia Manassé! Distracţie maximă în lotul Petrolului înaintea returului cu Vikingur din Europa League | FOTO

24 iulie 2013 15:28

Datorită victoriei cu 3-0 din prima manşă, jucătorii formaţiei prahovene nu mai au emoţii în privinţa calificării în turul III preliminar al competiţiei. Dovadă că şi-au omorât timpul din cantonament cu tot felul de giumbuşlucuri, la care campion a fost fundaşul Ruben Manassé (23 de ani).

Petrolul Ploieşti are de îndeplinit astăzi, în Insulele Feroe, o simplă formalitate. Pentru că adversarii de la Vikingur nu-i sperie, jucătorii deţinătoarei Cupei României s-au distrat de mama focului înaintea partidei. Asta reiese dintr-un filmuleţ postat pe o reţea de socializare de mijlocaşul Sony Mustivar, căpitanul echipei.

A făcut pe mortul în cantonament

În înregistrarea cu pricina se poate vedea cum fundaşul centrafrican Ruben Manassé face pe mortul, întins pe un pat şi acoperit cu cearceaful într- un mod ce aminteşte de bandajele în care erau înfăşate mumiile în Egiptul antic.
La un moment dat, spre groaza privitorilor neavizaţi, Manassé se dezveleşte brusc şi se ridică, începând să ţipe şi să ţopăie în pat. Glume de care petroliştii s-ar putea să nu mai aibă chef înaintea dublei din faza următoare a Europa League, unde vor da peste echipa olandeză Vitesse, un adversar mult mai puternic decât Vikingur.
Europa League, turul II preliminar, manşa secundă:

Vikingur – Petrolul Ploieşti >> Azi, ora 21.00, netelevizat (în tur: 0-3)

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro