MENIU CAUTĂ
31 Ian. 2014 21:21

Nemulţumiţi de randamentul lui Răzvan Raţ, şefii lui West Ham au reziliat contractul cu românul: «Ia-ţi banii şi pleacă!»

Distribuie

După 10 ani petrecuţi în tricoul lui Şahtior Doneţk, Răzvan Raţ s-a mutat în Premier League, la West Ham. A început ca titular incontestabil, dar evoluţiile sale nu i-au mulţumit pe şefi, care l-au împrumutat pe Pablo Armero de la Napoli.
Totuşi, românul a primit în continuare credit, dar după 20 de apariţii în tricoul ciocănarilor' n-a reuşit nici un gol şi nu a oferit nici o pasă de gol. Aseară, în ultima zi de transferuri din Anglia, Raţ a fost chemat de conducere la discuţii.
Negocierile au fost scurte, iar diriguitorii clubului londonez i-au făcut o propunere care l-a umilit pe fotbalistul român: Pleacă acum şi îţi plătim salariul până la finalul sezonului!'.
Dezamăgit, Raţ, al cărui salariu se ridică la două milioane de euro pe an, a acceptat să îi fie reziliat contractul cu West Ham, cu care avea contract până la 1 iunie 2016.

Radu Ştefan, dorit de Napoli

Radu Ştefan (27 de ani) are o ofertă importantă şi ar putea pleca de la Lazio.
Fundaşul român este dorit de Napoli, care e dispusă să achite opt milioane de euro pentru a-l înregimenta. La închiderea ediţiei, Radu Ştefan negocia cu gruparea napoletană.

Loading...
Comentarii