01 Sep. 2015 11:23

România va avea o misiune dificilă vineri, la Budapesta: ”Jucăm în Giuleștiul lor!”

Distribuie

România va juca, vineri, la Budapesta, cu Ungaria, o partidă încinsă cu rivala de-o viață. În cazul unui succes, trupa pregătită de Anghel Iordănescu ar fi ca și calificată la Campionatul European din 2016.

De-a lungul timpului, în naționala noastră au evoluat mai mulți jucători de naționalitate maghiară: Loți Boloni, Tibor Selymes, Emerick Dembrovski, Iosif Vigu sau Lajor Sătmăreanu. Ultimul dintre ei așteaptă cu nerăbdare partida de la Budapesta, fiind trup și suflet alături de tricolori.

'Nu știu ce va fi, dar trebuie să nu pierdem! Echipa noastră poate să obțină un rezultat bun. Cu portarul și cu apărarea stăm bine, la fel și cu mijlocul, unde există un Sânmărteanu, un Maxim sau un Adi Popa. În atac sunt ceva probleme, dar Keșeru sau Chipciu pot face diferența. Singura condiție e ca toți jucătorii să fie în formă', a spus, pentru 'Libertatea', Sătmăreanu.

Fostul internațional se teme de un singur lucru: atmosfera de pe 'Groupama Arena' , stadionul pe care va avea loc meciul. 'Va fi foarte greu pe acel stadion. E noua arenă a lui Ferencvaros. Jucăm, practic, pe Giuleștiul lor! Adică într-o atmosferă foarte, foarte fierbinte, pentru că publicul este aproape de gazon', ne-a precizat cel care a îmbrăcat tricolul naționalei României de 44 de ori.

satmareanu

 

Loading...
Comentarii