MENIU CAUTĂ
15 Dec. 2014 09:20

TRAGEDIE ÎN FOTBAL! A decedat fostul rapidist Nicolae Manea. Avea 60 de ani!

Distribuie

Fotbalul românesc este în doliu! A dispărut încă un personaj important. Nicolae Manea, unul dintre cei mai charismatici oameni de fotbal de la noi, fiind mai mereu pus pe glume, a decedat în această dimineaţă, la nici două luni după ce a fost diagnosticat cu cancer la ficat.

Fostul simbol din Giuleşti, care ultima oară a ocupat funcția de președinte, avea 60 de ani. Trupul neînsuflețit a fost depus mâine, la Biserica Sfânta Paraschiva, iar înmormântarea va avea loc miercuri, la cimitirul Străulești 2.

Înainte de a merge la tratament în Franţa, la recomandarea lui Mircea Sandu (cel care l-a numit pe ex-rapidist în funcția de antrenor la naționala de tineret), Manea – poreclit 'Mutu' – a făcut un control amănunţit la Spitalul Militar Central din Capitală, după ce s-a confruntat cu o răceală timp de câteva luni. A fost diagnosticat cu cancer în stare avansată.

Deşi a făcut mai multe şedinţe de chimioterapie, rapidistul a pierdut lupta cu boala, fiind adus în țară în urmă cu câteva zile, după ce medicii i-au dat puține șanse de supraviețuire. Manea slăbise 28 de kilograme! AICI, detalii prezentate sîptămâna trecută de SportNews.ro.
Suporterii rapidiști

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Constantin Cotimanis pregătește o emisiune culinară
Loading...
Comentarii