Victor Socaciu, cel care a compus imnul Rapidului: «Dragomir să-şi dea demisia!»

04 august 2013 16:25

Cu toate că deja jucase două meciuri în Liga I, Rapid a fost retrogradat în eşalonul secund, în urma unei decizii luate de Tribunalul de Arbitraj Sportiv. Victor Socaciu (60 de ani), artistul care a compus imnul grupării din Grant, crede că vinovatul principal pentru acest coşmar pe care-l trăiesc vişiniii este şeful LPF, Dumitru Dragomir (67 de ani).

Libertatea: Cum comentaţi situaţia Rapidului?
Victor Socaciu: Sunt complet bulversat şi dezamăgit cu ceea ce i s-a întâmplat acestei echipe. Mi se pare de-a dreptul absurd ca o echipă care a retrogradat, în acest caz Concordia Chiajna, să ia locul uneia care a terminat competiţia pe locul 8. Este incredibil, nu se mai ţine cont de nimic, nici de valoarea acestei echipe, nici de tradiţia ei.
Cine credeţi că e vinovat?
Liga Profesionistă de Fotbal. Acest for trebuia să judece de la bun început şi să tranşeze clar această problemă a locului vacant în Liga I. Nu a făcut-o şi a fost nevoie de o altă instituţie, în cazul de faţă TAS, care să schimbe din mers componenţa primului eşalon şi să bulverseze competiţia. Este o gafă imensă a Ligii. Dragomir să-şi dea demisia!

Crede în revenirea echipei în Liga I

Se vorbeşte chiar de falimentul echipei….
Este o situaţie extrem de grea, poate cea mai dificilă prin care a trecut Rapidul. S-au semnat contracte de Liga I cu jucătorii, care acum trebuie renegociate. Apoi, se vor pierde din sponsorii echipei, nu mai vin bani din drepturile TV, iar planul de reorganizare nu este încă aprobat de tribunal. Având în vedere această situaţie, îi rog pe suporteri să rămână lângă echipă şi împreună să punem umărul la renaşterea aceastei grupări de mare tradiţie.
Îşi va reveni Rapidul?
Bineînţeles. Sunt afectat de ce i se întâmplă acestei echipe, dar rămân optimist. Un an ne desparte de Liga I, iar Rapidul va reveni acolo unde, de fapt, îi era locul. Spun asta pentru că am mare încredere în cei care conduc acum clubul că vor găsi soluţii la orice problemă.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro