18 Mai. 2015 10:06

Dumitru Graur a fost reales preşedintele Asociației Presei Sportive

Distribuie

align=”center”>

>În sala de conferinţe a Hotelului Ibis Nord din Capitală a avut loc sâmbătă Adunarea Generală a Asociaţiei Presei Sportive din România pe anul 2015. La începutul adunării a fost ţinut un moment de reculegere în memoria fostului ziarist sportiv Valeriu Ştefan. Apoi a fost prezentat raportul în cei 4 ani de mandat al preşedintelui APSR, Dumitru Graur, a fost aprobat bilanţul financiar şi a fost descărcat de sarcini vechiul Consiliu APSR.

>
După care s-a trecut la numărătoare voturilor de către o comisie alcătuită din Gheorghe Şoană (Iaşi), Ioan Stan (Reşiţa) şi Daniel Pop (Maramureş). În urma celor 176 de voturi exprimate, Dumitru Graur a fost reales în funcţia de preşedinte al APSR pentru încă un mandat de 4 ani, 2015-2019. Componenţa noului Consiliu al APSR a fost stabilită în modul următor:

>Pentru funcţia de preşedinte (1): Dumitru Graur – 169 voturi.

>Pentru funcţia de vicepreşedinte (1): Vlad Enăchescu – 156 voturi, Marian Vâlvoi – 15.

>Pentru funcţia de secretar general (1): Romeo Chiriac – 138 voturi, Cătălin Tudose – 35, Gheorghe Eliad – 1 vot.

>Pentru funcţia de membru al Consiliului (4 posturi): Cătălin Cârnu – 157 voturi, Emil Grădinescu – 155,Alexandru Enciu – 136 şi Narcis Drejan – 112; au mai primit voturi Cătălin Tudose – 76, Marian Vâlvoi – 39 şi Gheorghe Eliad – 28.

>
La lucrările Adunării Generale de alegeri au participat Emanuel Fântâneanu, membru al Comitetului Executiv al AIPS şi Doru Dinu Glăvan, preşedintele Uniunii Ziariştilor Profesionişti din România.

dir=”ltr”>

Loading...
Comentarii
← Inchide