MENIU CAUTĂ
13 Feb. 2019 15:35

Mama lui Cristiano Ronaldo suferă de cancer! „Mă lupt ca să trăiesc”

Distribuie

Cristiano Ronaldo, starul celor de la Juventus Torino, trece prin momente teribile. Mama lui, Dolores Aveiro, a dezvăluit recent că se luptă cu o maladie teribilă: cancer la sân.

Femeia, acum în vârstă de 64 de ani, a mai suferit de cancer și în 2007, dar a reușit să-l învingă. Acum, ea speră să depășească din nou momentul dificil, a dezvăluit elcinco.mx. După acel moment, Cristiano Ronaldo a donat 100.000 de euro spitalului la care a fost îngrijită mama sa.

Tatăl lui Cristiano a murit în 2005

„Am fost operată la Madrid”, a spus femeia. Nimeni n-a știut de a doua ei operație de cancer. „Am fost supusă la radioterapie și acum lupt ca să trăiesc”, a mai declarat Dolores Aveiro.

Mama lui Cristiano Ronaldo a negat că jucătorul ar avea probleme cu logodnica Georgina, contrazicând zvonurile care vorbeau despre „scânteile” apărute între ea și iubita starului portughez.

Tatăl lui Cristiano Ronaldo, un grădinar alcoolic, a murit în 2005, din pricina unor complicații la ficat cauzate de abuzul de băutură.

Recent, și Georgina, iubita lui, a trecut prin momente grele, tatăl ei murind pe 1 februarie.


Falsul medic ginecolog de la Spitalul Județean Ilfov n-a dat Capacitatea, a intrat la liceu cu media 1,68 și s-a retras din școală în clasa a IX-a! Mărturii ale pacientelor operate de ea

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 19 februarie 2019
Comentarii