MENIU CAUTĂ
03 Feb. 2012 19:32

Teodora şi Alexandra, două dintre fiicele lui Gigi Becali, sunt eleve model | EXCLUSIV

Distribuie

Eleve în clasa a X-a, respectiv a IX-a, la Liceul I.L. Caragiale din Bucureşti, Teodora şi Alexandra Becali, două dintre fiicele milionarului din Pipera, au primit numai cuvinte de laudă din partea profesorilor. Cadrele didactice, care au dorit să-şi protejeze identitatea, spun că fetele lui Gigi Becali sunt foarte studioase, inteligente şi au numai note bune la învăţătură. “Pentru noi, profesorii, nu contează că un elev are un părinte bogat sau foarte mediatizat. Noi îl notăm pentru cunoştinţele pe care le are. În privinţa fetelor domnului Gigi Becali, vă pot spune că sunt nişte eleve-model. Mai rar aşa copii.

Sunt atrase de aerobic şi de baschet

Învaţă foarte bine, sunt cuminţi şi se vede că acasă au primit o educaţie aleasă', ne-a dezvăluit unul dintre profesorii celor două fete. Sunt respectuoase, politicoase cu toată lumea. Ne-am dori să avem numai elevi aşa cum sunt fetele dânsului', a încheiat un alt cadru didactic de la Liceul I.L. Caragiale. Libertatea a mai aflat că Teodora şi Alexandra se descurcă bine şi la educaţia fizică. Vin la fiecare oră de sport. Sunt mai atrase de gimnastica aerobică, dar joacă şi baschet alături de ceilalţi colegi', ne-a dezvăluit un profesor.

6.000 de euro pentru un bust din bronz

Gigi Becali se implică în acţiunile culturale organizate de liceul unde învaţă cele două fiice ale sale. Ultima ispravă' a patronului Stelei s-a consumat săptămâna trecută, când a finanţat, cu prilejul împlinirii a 160 de ani de la naşterea dramaturgului I.L. Caragiale, un bust din bronz. Totul a costat 6.000 de euro şi domnul Becali a participat personal la dezvelirea bustului marelui scriitor. A fost o vizită privată. E un om deosebit', ne-a mai dezvăluit un profesor de la Liceul I.L. Caragiale.

La biserică, pe viscol

Alexandra Becali şi Luminiţa Becali nu s-au speriat de gerul cumplit şi de viscol şi au mers la biserică joi, în ziua în care s-a prăznuit intrarea lui Iisus Hristos în Templul din Ierusalim.
Credinţa mamei şi soţiei lui Gigi Becali a fost mai puternică decât vremea câinească de afară. Bine înfofolite în paltoane, fulare şi basmale, Alexandra şi Luminiţa au parcurs distanţa dintre vila din Pipera în care locuiesc şi biserică la bordul bolidului soţiei patronului Stelei. La ieşirea din lăcaşul Domnului, cele două femei au apelat la ajutorul unui bodyguard, care le-a cărat până la maşină coşul şi cutiile în care aduseseră câte ceva de împărţit. Luminiţa a fost foarte grijulie cu soacra ei, deschizându- i portiera din dreapta şi aşteptând ca Alexandra să se urce în BMW X6 în valoare de 50.000 de euro.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 19 februarie 2019
Comentarii