De Daniel Conțescu,

Între două meciuri, jucătorii de la CSA Steaua caută să se implice și în mai multe cazuri sociale. Pe Facebook au apărut imagini cu fotbaliștii CSA-ului alături de o fetiță, Maria, care azi a împlinit 4 ani.

Născută prematur, Maria suferă de o boală grea și a fost abandonată de către mama ei la 5 luni. Acum, de fetiță se ocupă tatăl, împreună cu bunica.

Însă nu e suficient. Maria are nevoie de un tratament costisitor în Turcia, adică în jur de 65.000 de euro, din care s-au strâns până acum doar 10%.

Fotbaliștii celor de la CSA Steaua, Alin Predescu, Camara Kasse și Florin Răsdan, au fost azi acasă la Maria și i-au făcut cadou un tort.

Iată conturile unde puteți dona pentru Maria:

RO14BRDE410SV98691214100-Euro
RO35BRDE441SV06965484410-Lei
Oprea Gabriel Daniel(tatal)

”Astăzi, Maria a împlinit 4 ani. Deși este mică, ea a fost greu încercată de suferința cauzată de o boală a sistemului locomotor.
Alin Predescu, Camara Kasse și Florin Răsdan, înarmați cu un tort si câteva cadouri, au fost în această seară să-i facă o surpriză micuței.
Un gest mic dar care a adus multă bucurie și speranță în ochii de copil obișnuiți, mai degrabă cu lacrimile suferinței decât cu cele ale bucuriei”, este scris pe contul de Facebook al echipei Armatei.