Fotbaliștii de la CSA Steaua o ajută pe Maria. Micuța suferă de tetrapareză spastică

Fotbaliștii de la CSA Steaua o sărbătoresc pe Maria FOTO: Facebook

Fotbaliștii de la CSA Steaua o ajută pe Maria. Micuța suferă de tetrapareză spastică.

Între două meciuri, jucătorii de la CSA Steaua caută să se implice și în mai multe cazuri sociale. Pe Facebook au apărut imagini cu fotbaliștii CSA-ului alături de o fetiță, Maria, care azi a împlinit 4 ani.

Născută prematur, Maria suferă de o boală grea și a fost abandonată de către mama ei la 5 luni. Acum, de fetiță se ocupă tatăl, împreună cu bunica.

Însă nu e suficient. Maria are nevoie de un tratament costisitor în Turcia, adică în jur de 65.000 de euro, din care s-au strâns până acum doar 10%.

Fotbaliștii celor de la CSA Steaua, Alin Predescu, Camara Kasse și Florin Răsdan, au fost azi acasă la Maria și i-au făcut cadou un tort.

Iată conturile unde puteți dona pentru Maria:

RO14BRDE410SV98691214100-Euro
RO35BRDE441SV06965484410-Lei
Oprea Gabriel Daniel(tatal)

”Astăzi, Maria a împlinit 4 ani. Deși este mică, ea a fost greu încercată de suferința cauzată de o boală a sistemului locomotor.
Alin Predescu, Camara Kasse și Florin Răsdan, înarmați cu un tort si câteva cadouri, au fost în această seară să-i facă o surpriză micuței.
Un gest mic dar care a adus multă bucurie și speranță în ochii de copil obișnuiți, mai degrabă cu lacrimile suferinței decât cu cele ale bucuriei”, este scris pe contul de Facebook al echipei Armatei.

Mai multe articole