Mergi direct la conținut »
Sport Libertatea > Sport > VIDEO / ”Regele” poker-ului a dat bombele sexy pe cele adevărate! Milionarul riscă 6 ani de puşcărie?

VIDEO / ”Regele” poker-ului a dat bombele sexy pe cele adevărate! Milionarul riscă 6 ani de puşcărie?

[gallery ids="58170,61764,58167,58168,58169,58165"]

La 34 de ani, americanul Dan Bilzerian are tot ceea ce a visat: glorie, bani, femei frumoase și multă adrenalină. Jucător de poker profesionist, unde se duelează cu al nostru Daniel Negreanu, băiatul născut în Florida are în spate și o carieră militară, precum și… dragostea nelimitată pentru armele de foc.

Pasiunea pentru puști și pistoale o întreține între turnee. Devenit multimilionar în dolari, Bilzerian duce o viață de șeic: e cocainoman, a primit diverse roluri în filme, schimbă mașinile de fiecare dată când se umple scrumiera, iar femeile îl caută pe ”bărbosul” din Tampa nu doar pentru că are lichidități, ci și fiindcă are un corp bine lucrat la sală.

Supranumit ”Regele Instagram”, cu peste 5.7 milioane de fani pe celebra reţea de socializare, Bilzerian a fost arestat, marţi seară, pe aeroportul din Los Angeles. Acuzaţia: posesie de materiale pirotehnice.

Conform portalului TMZ, Poliţia din Los Angeles l-a oprit pe excentricul jucător de poker în baza unui mandat de arestare emis luna trecută în Clark County, Nevada. La percheziţie, asupra lui Bilzerian s-ar fi găsit mai multe doze de amoniu, praf de aluminiu şi nitrat de amoniu, substanţe extrem de periculoase, care i-ar fi permis acestuia să fabrice un cocktail exploziv.

Riscă 6 ani de închisoare

A vrut Blizerian să producă o bombă? Încarcerat pentru 24 de ore, Blizerian a fost miercuri eliberat pe cauţiune. Chiar şi aşa, acuzaţiile care i se aduc rămân în picioare. Dacă va fi găsit vinovat, fostul militar riscă să stea după gratii până la 6 ani.

CITEŞTE ŞI »> A dat poker-ul pe gheaţă şi a câştigat! Patru bombe sexy l-au ajutat

 

 

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close