Gigi Becali a fost atacat din interior: ”Se înșeală! Mă deranjează”

Gigi Becali a fost atacat din interior: ”Se înșeală! Mă deranjează”

Gigi Becali a fost atacat din interior: 'Se înșeală! Mă deranjează'. Gigi Becali, personajul cu gura cea mai bogată din sportul românesc, îi deranjează și pe apropiați cu interminabilele sale discursuri televizate.

Jucătorii au fost obișnuiți să tacă și să îndure criticile patronului. Există, însă, din când în când, și câte un „răzvrătit' care reclamă „cuvântările' lui Becali

Normal că mă deranjează, nu îmi place că se vorbeşte de mine, se înşeală. Multe lucruri care se spun sunt neadevărate şi se pot verifica. Mă deranjează pentru că am şi eu familie şi familia mea se uită la televizor', a declarat Romario Benzar, la finalul partidei România – Muntenegru, scor 0-0.

Gigi Becali a fost atacat din interior. Ce spusese patronul de la FCSB: „Credeam că dau lovitura cu el!'

Ce l-a deranjat pe Romario Benzar? Faptul că nici el, ca mulți alți colegi de-ai lui, n-a scăpat de gura șefului.

„Benzar atât îi ajunge. Credeam că dau lovitura cu el, că o să îl vând pe sumă mare. El când a văzut salariu de 15.000, lui îi ajunge. La revedere, trece timpul, acasă, acasă, altul', a spus, în trecut, Becali despre Benzar.


VIDEO/ Kitty Cepraga și-a investit banii într-un scurtmetraj despre emigranți! Vedeta face actorie, regie și este și producător în Italia

Mai multe articole