De Ciprian Iana,

ACTUALIZARE 21 august. Deși Nistor a refuzat azi să se mai antreneze cu Dinamo, transferul e picat.

„Nu pot să îl iau pe Nistor, nu pot, ce să fac? Nu mai măresc nicio ofertă, dacă ei voiau să îl dea, dădeau un telefon. Negociam cu ei, încercau să îl zică: „Vrem mai mult”. Eu nu am avut intenția să le fac rău. Îmi place Nistor și vreau să îl iau. Am făcut o ofertă, am făcut ceva rău? Ce să destabilizez, am eu vreo problemă cu Dinamo? Eu cu o singură echipă mă bat, cu CFR”, a spus Gigi Becali.

Ultima ofertă făcută de Becali pentru Dinamo fusese de 500.000 de euro, plus Kamer Qaka, sau 750.000 de euro și atât.

Gigi Becali îl vrea la FCSB pe Dan Nistor, mijlocașul rivalei de la Dinamo. Patronul ”din umbră” de la FCSB a mărturisiot că deja a discutat acest subiect cu omologul său de la Dinamo, Ionuț Negoiță.

”Negoiță mi-a răspuns pe loc. Mi-a zis . Cu alte cuvinte, nu acceptă schimbul. Eu i-am zis aseară: < Qaka sau bani>. Azi refac oferta: <Și Qaka, și 500.000>. Suporterii lui Dinamo nu au de ce să fie supărați, că Negoiță ia jucător de 24 de ani, de la naționala Albaniei”, a spus, la Digi Sport, Gigi Becali.

Ungaria se plângea că România a amenințat-o cu arme nucleare în 1989! Adevărul despre bomba atomică a lui Ceaușescu
Recomandări

Ungaria se plângea că România a amenințat-o cu arme nucleare în 1989! Adevărul despre bomba atomică a lui Ceaușescu

Latifundiarul din Pipera a adăugat: ”Qaka poate să facă 5-6 milioane peste un an-doi. Nu fac eu calculele lui Dinamo, dar la campionat nu poți să tragi. Din play-off nu ai cum să pici pentru că sunt echipe prea slabe. Până miercuri e valabilă oferta”.

Fotbalistul, care și-a mărturisit în nenumărate rânduri dragostea pentru Dinamo, a fost șocat când a auzit despre oferta lui Gigi Becali. 

”E o glumă sau ce e asta? Nu, nu ştiu nimic. M-ai luat prin surprindere. E prima oară când aud, habar nu am. M-ai lăsat mască. Eu mai am doi ani de contract cu Dinamo, nu se pune problema”, a spus Dan Nistor pentru Prosport.

Pe de altă parte, Gigi Becali a dezvăluit că a discutat despre acest transfer inclusiv cu impresarul lui Dan Nistor și că acesta a răspuns poziotiv ofertei!

„Am vorbit cu impresarul, îi dau 100.000 de euro la semnătură și 15.000 pe lună. Că altfel nu venea, așa vine. Îi fac contract pe 3 ani, poate câștiga în perioada asta 1 milion”, a precizat Gigi Becali.


Bărbatul cu gaura în picior de la o grenadă susține că a luat o bacterie periculoasă din spital. A publicat rezultatele analizelor pe Facebook

Wanda Nara, soția lui Icardi, a scandalizat Parisul. Poze la limita decenței lângă Turnul Eiffel!
GSP.RO

Wanda Nara, soția lui Icardi, a scandalizat Parisul. Poze la limita decenței lângă Turnul Eiffel!

Horoscop 19 ianuarie 2020. Săgetătorii sunt încărcați de sentimentalism
HOROSCOP

Horoscop 19 ianuarie 2020. Săgetătorii sunt încărcați de sentimentalism