11 Iul. 2018 17:00

EXCLUSIV | UPDATE. Gigi Becali a pierdut războiul cu Răzvan Burleanu. TAS, ultima cale de atac

Distribuie

Gigi Becali l-a dat în judecată la comisiile federale pe Răzvan Burleanu. Patronul FCSB a explicat pentru Libertatea de ce l-a reclamat pe președintele FRF: ”M-a jignit!”. Patronul FCSB i-a declarat război președintelui Federației Române de Fotbal, după ce Burleanu l-a acuzat pe Gigi Becali pentru toate relele din fotbalul românesc.

ACTUALIZARE 11 iulie. Comisia de Recurs a FRF a dat verdictul: 'Respinge recursul formulat de Becali George, împotriva Hotărârii nr.19 din 20.12.2017 pronunțată de CDE a FRF, în contradictoriu cu Burleanu Răzvan ca nefondat. Definitivă și executorie pe plan intern. Hotărârea poate fi atacată la TAS, în termen de 21 de zile de la comunicare. Pronunțată azi, 05.07.2018, în ședință nepublică, la sediul FRF din București, str. Vasile Șerbănică nr.12, sector 2'.

ACTUALIZARE 17 mai. Termen nou pe 24 mai, după terminarea campionatului.

ACTUALIZARE 19 aprilie. Astăzi se reia procesul Gigi Becali – Răzvan Burleanu, la Comisia de Recurs.

ACTUALIZARE 2 aprilie. Gigi Becali se ține de capul lui Răzvan Burleanu. Procesul de la Comisia de Recurs se reia pe 19 aprilie, prima zi după alegerile de la FRF.

ACTUALIZARE 16 martie. Comisia de Recurs a dat un nou termen pe 29 martie.

ACTUALIZARE 8 martie / Procesul Gigi Becali – Răzvan Burleanu s-a mutat la Comisia de Recurs a FRF. Forul condus de Claudiu Dinu, reunit miercuri, 7 martie, a dat un nou termen pe 15 martie.

Gigi Becali, atac la Răzvan Burleanu: 'Îi arăt eu! O să-l coste postul! Să își ia ghiozdanul și să plece!'.

Gigi Becali râde de Burleanu: 'Oamenii îi vor lua banii și nu îl vor vota. Nu sunt proști. Bine, nu sunt nici foarte deștepti, sunt medii'.

ACTUALIZARE 8 ianuarie / Gigi Becali a pierdut procesul cu Răzvan Burleanu. Sentința Comisiei de Disciplină și Etică a fost strecurată printre cauzele din 20 decembrie 2017. Sentința sună sec: 'Respinge sesizarea reclamantului George Becali împotriva pârâtului Răzvan Burleanu, ca neîntemeiată'.

ACTUALIZARE 14 decembrie. Reunită pe 13 decembrie, Comisia de Disciplină a anunțat: 'Dosar rămas în pronunțare'

ACTUALIZARE 2 decembrie / Comisia de Disciplină și Etică lungește procesul. Forul condus de Daniel Cernat Marin a mai dat un termen, pe 13 decembrie. Au trecut două luni de la memoriul făcut de finanțatatorul FCSB, Gigi Becali, împotriva președintelui FRF, Răzvan Burleanu.

ACTUALIZARE 16 noiembrie / Comisia a stabilit un nou termen pentru 29 noiembrie.

ACTUALIZARE 13 noiembrie / Comisia a constatat că nu există conflict de interese și s-a acordat termen în data de 15.11.2017.

ACTUALIZARE 8 noiembrie / Comisia de Disciplină și Etică din cadrul FRF continuă miercuri procesul Becali – Burleanu.

ACTUALIZARE 3 noiembrie / Comisia de Disciplină a dat încă un termen, pe 8 noiembrie.

ACTUALIZARE 26 octombrie / Comisia de Disciplină a dat încă un termen, pe 1 noiembrie. A trecut o lună de la începutul procesului.

ACTUALIZARE 12 octombrie / Comisia de Disciplină a dat încă un termen, pe 25 octombrie.

ACTUALIZARE 11 octombrie / Procesul intentat de Gigi Becali președintelui FRF, Răzvan Burleanu, se reia astăzi după-amiază.

ACTUALIZARE 28 septembrie / Comisia de Disciplină și Etică a FRF, întrunită miercuri, a stabilit un nou termen de judecată, pe 11 octombrie. Forul prezidat de Daniel Cernat Marin l-a absolvit de vină pe secretarul general adjunct, Gabriel Bodescu, în 'Dosarul Whatsapp'.

Patronul FCSB i-a declarat război președintelui Federației Române de Fotbal, după ce Burleanu l-a acuzat pe Gigi Becali pentru toate relele din fotbalul românesc:

'N-am fi avut un scandal mediatic dacă primul 11 al echipei naţionale ar fi fost făcut de Gigi Becali sau dacă ar fi putut să facă ce schimbări vrea el. Până în 2014, reprezentanţii „clanului” Becali” au avut influenţă la echipa naţională. Credeţi că Gigi Becali ar mai fi făcut scandal dacă putea influenţa numirea noului selecţioner?

Fotbalul românesc se va reforma când nu vom mai avea în fotbal oameni precum Gigi Becali. Când ne uităm în occident unele lucruri ne convin. Credeţi că în Premier League, Bundesliga, găsim oameni de acest tip?'.

Gigi Becali a explicat pentru Libertatea: 'L-am reclamat pe Burleanu la Comisia de Disciplină și Etică a FRF pentru declarațiile jignitoare făcute la adresa mea. A zis că am nenorocit fotbalul românesc. Mi-a zis Valeriu Argăseală să fac memoriu. E așa, formalitate. Nu mă duc eu la comisie, se duce avocatul. Să vedem ce verdict va da Comisia. Pe mine m-a amendat cu 10.000 de euro și m-a suspendat șase luni pentru că l-am făcut drogangiu pe Christoph Daum. Nu am plătit amenda, mă duc în civil. Comisiile sunt ale lui Burleanu. Așa sunt comisiile în România. În politică e la fel. Scalvii se duc la Dragnea să-l întrebe ce decizii să ia. Asta e România și o iubim'.

Cazul va fi judecat miercuri, 27 septembrie.

.


Citește și: Cum arăta Cristi Borcea la liceu. La 16 ani era idolul elevelor de la 'Industrial 26' din București. Ce dedicații le făcea fetelor

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop miercuri, 24 octombrie 2018. Gemenii au parte de o zi foarte dificilă
Loading...
Comentarii