Mergi direct la conținut »
Hagi iese la atac, după suspendarea lui Şeroni: ”Să-şi vadă de treaba lui!”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Hagi iese la atac, după suspendarea lui Şeroni: ”Să-şi vadă de treaba lui!”

Hagi iese la atac, după suspendarea lui Şeroni: ”Să-şi vadă de treaba lui!”

Alin Şeroni a fost suspendat 16 etape, după ce i-a provocat fractură de peroneu lui Nicuşor Bancu, de la CSU Craiova.

Şeroni a primit aceeaşi pedeapsă ca şi Gabi Mureşan, care l-a accidentat pe Raul Rusescu, acesta find nevoit să se opereze la ochi. Bancu va sta pe bancă cel puţin şase luni, dar Gică Hagi consideră că suspendarea este exagerată, în condiţiile în care jucătorul său nu a intenţionat să-l accidenteze atât de grav pe Bancu.

„S-a întâmplat, dar nu a fost nicio intenţie. Vom face recurs la decizie, e la prima abatere de acest gen a lui Şeroni. Au fost date prea multe etape de suspendare. E exagerată decizia!

Alin Şeroni se simte rău, e foarte afectat. E greu să şi numeri 16 etape. Suferinţa e mare, vă daţi seama că nu îi este bine că l-a accidentat pe Bancu”, a declarat Hagi la Sport.ro.

Acesta l-a atacat pe Daniel Stanciu, managerul de la ASA Târgu Mureş, care afirmase că Şeroni trebuie suspendat drastic. ”Daniel Stanciu a greşit când a ieşit să vorbească, a vorbit în plus. El a vorbit de Şeroni, nu cred că a fost corect să facă asta, era normal să îşi vadă de echipa lui, de jucătorii lui”, a declarat Hagi la Sport.ro.

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close