Mergi direct la conținut »
Hagi are probleme. Cât timp a fost plecat în Italia, hoții i-au spart casa! Explicațiile autorităților
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Hagi are probleme. Cât timp a fost plecat în Italia, hoții i-au spart casa! Explicațiile autorităților

Hagi are probleme. Cât timp a fost plecat în Italia, hoții i-au spart casa! Explicațiile autorităților

Spargeri în Pipera. Vila lui Gică Hagi şi reşedinţa ambasadorului Pakistanului au fost prădate de hoți în perioada dintre Crăciun şi Revelion.

Veste proastă pentru Gheorghe Hagi: „Regele” a fost plecat în ultima perioadă la Florența, acolo unde a negociat transferul lui Ianis de la Fiorentina la Viitorul, iar hoții au încercat să profite și de Sărbători i-au spart casa din Pipera.

Angajații lui Hagi au raportat la poliție jaful petrecut în luna decembrie. Plângerea a fost depusă în urmă cu câteva zile, iar vila lui Hagi nu a fost singura prădată de hoți.

Din primele informaţii oferite de Ciprian Romanescu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Ilfov, spargerile au avut loc în perioada dintre Crăciun şi Anul Nou, iar din locuinţele prădate ar fi fost sustrase mai multe bunuri de valoare, printre care bijuterii și ceasuri.

Furturile au fost anunţate la Poliţie de angajaţii din vile şi ambasade.

La rândul său, Georgian Enache, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Române a declarat la Digi24 că pătrunderea nu s-a făcut prin zona supravegheată de jandarmi.

„Nu există un sistem de alarmă care să anunţe producerea unui asemenea eveniment”, a explicat Enache.

Potrivit acestuia, Poliţia face cercetări pentru a vedea dacă au fost mai mulţi atacatori implicaţi.

„Între colegii noştri şi reprezentanţii acestor ambasade există un dialog permanent”, a precizat Jandarmeria.

Anunțul Jandarmeriei:

În legatură cu evenimentul produs la reședința ambasadorului Republicii Pakistan, Jandarmeria București face următoarele precizări:

1. În baza protocoalelor încheiate se asigură paza obiectivului cu un post permanent, asigurat cu 1 jandarm.
2. obiectivul este situat într-un complex de vile și se învecinează cu proprietăți private , vile cu 1,2 etaje.
3. jandarmul nu are vizibilitate și nu poate interveni decât la intrarea principală în obiectiv iar reședința nu are camere de supraveghere conectate la cabina jandarmului sau alt sistem de alarmă care să atragă atenția asupra faptului că se întâmplă ceva în interior.
4. Pătrunderea în interiorul obiectivului nu s-a facut prin zona supravegheată de jandarm.

Din cele două reședințe s-au furat bijuterii și mai multe ceasuri. Cu toate acestea, s-a făcut doar o evaluare primară a pagubelor, în prezența rudelor, deoarece atât Hagi, cât și ambasadorul Pakistanului nu se află în localitate.

Fostul ministru al Sportului, acuzat de violență conjugală! Fosta soție arată certificatul medico-legal, el amenință
Recomandări

Fostul ministru al Sportului, acuzat de violență conjugală! Fosta soție arată certificatul medico-legal, el amenință

Hagi are probleme. Italienii nu vor să i-l dea pe Ianis

Hoții care i-au spart casa nu sunt singurii care-i dau bătăi de cap, ci și șefii Fiorentinei, care nu acceptă cele 2 milioane de euro propuse de „Rege” pentru dezlegarea fiului său, Ianis.

Italienii de la FiorentinaNews susțin că „Regele” nu ar fi vrut să îl răscumpere pentru a-l readuce și a-l folosi la Viitorul, ci pentru a-l vinde la un alt club din Europa, pe o sumă mai mare decât cele două milioane de euro oferite violeților.

CITEȘTE ȘI: 

Regele Mihai a dat numele unei echipe de fotbal. Formația a rezistat 10 ani, după care a fuzionat cu un club al Primăriei. Povestea echipei

 

Close
Închide
  Close