Mergi direct la conținut »
INCREDIBIL: Copos recunoaște că a plagiat! A făcut-o în „limite acceptabile”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > INCREDIBIL: Copos recunoaște că a plagiat! A făcut-o în „limite acceptabile”

INCREDIBIL: Copos recunoaște că a plagiat! A făcut-o în „limite acceptabile”

George Copos s-a văitat azi că a fost „calomniat brutal” în scandalul plagiatului. El susține că n-a copiat lucrarea de doctorat a istoricului Cătălin Parfene. Mai mult, în această seară, fostul patron al Rapidului, a venit cu o explicație halucinantă pentru unii, o mostră de tupeu maxim după alții.

Copos recunoaște că a plagiat, dar în „limite acceptabile”. Și ca să fie și mai convingător spune că un soft ultra-modern i-a dat acest răspuns.

Iată conținutul comunicatului publicat de mediafax.ro:

„În legătură cu lucrarea «Alianţe matrimoniale în politica principilor români din Ţara Românească şi Moldova în secolele XIV-XVI», vă transmit ataşat Raportul de originalitate privind lucrarea. Raportul evidenţiază în conţinutul său elemente care pot fi considerate ca fiind plagiat. Însumând aceste elemente se poate observa că procentul de pasaje din lucrare susceptibil a fi considerat ca fiind plagiat este de 2 la sută, situându-se deci într-o limită acceptabilă”.

Documentul ataşat, transmis de Copos, care conţine „Raportul de originalitate privind lucrarea”, este de fapt o analiză făcută cu un software, plagiarism-detector.ro.

Cartea lui Copos a fost înregistrată în acest software vineri, la ora 11.15, de către Gheorghe Orzan. Ca surse din care ar fi fost luate pasaje în cartea omului de afaceri sunt indicate trei site-uri: crestinortodox.ro (în proporţie de 0,6 la sută), parohie.ro (0,7%) şi lefo.ro (0,7%).

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close